Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині проходять змагання «України Трофі 2012»
 
4-07-2012, 20:14  Суспільство

На Житомирщині проходять змагання «України Трофі 2012»

 
Цими днями в Овручі і Олевську проходить спортивне змагання «України Трофі 2012». Близько 500 учасників і 200 автомобілів відправляться по маршруту з Ясногородки Київської області, до Шацьких озер.

На Житомирщині проходять змагання «України Трофі 2012»



У цьому році серед них - представники України, Білорусі, Росії, США, Німеччини, Лівану. У гонці бере участь рекордна кількість екіпажів - сто сорок п'ять


Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної організації Партії регіонів.


Що ж таке «Трофі»? Як пояснюють самі організатори заходу, це змагання з подолання бездоріжжя серед потужних автомобілів різних категорій.

Відрізняються трофі-рейди від інших автомобільних змагань тим, що для перемоги екіпаж повинен одночасно виконати кілька завдань: пройти спецділянку в певний час і виконати ряд спецзавдань. Коротше кажучи, трофі-рейд - це унікальне поєднання квесту, гонки та захоплюючої подорожі.

Враховуючи, що автомобілі для таких змагань вимагають спеціальної підготовки, часто силами самих учасників, або в спеціальних майстернях, можна з упевненістю сказати, що трофі-рейди - цікаві і складні змагання автомобілів.

Чому Полісся? Цей регіон для гонок вибрали невипадково, адже саме тут тягнуться сотні кілометрів суцільного лісу.

Коли в роки Другої світової війни стояло питання про місце проведення в тилу ворога наради командирів партизанського руху, вибір відразу лягав на північ Полісся. Рідкісні населені пункти та великі відстані навколо, великі багнисті болота з глибокими і небезпечними бродами - справжній рай для любителів бездоріжжя.

Тому не дивно, що унікальна траса цих змагань протяжністю понад 1300 км вважається однією з найскладніших у світі. Триватиме трофі-рейд 7 днів, пролягатиме від Овруча (старт - 3 липня) через Олевськ (3-4 липня), Зарічне, Рівненської області (5 липня), Невір, Волинської області (6 липня) і закінчиться в той же день в Шацьку.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!