Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області відкриття мисливського сезону можуть перенести через спеку
 
31-07-2012, 12:12  Суспільство

У Житомирській області відкриття мисливського сезону можуть перенести через спеку

 
У Житомирській області починається мисливський сезон на пернату дичину.

'У



Про це повідомив журналістам завідувач сектором мисливського господарства обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Логвинчук.

У більшості мисливських господарств області відкриття сезону припадає на 4 серпня, в деяких господарствах воно відбудеться 11 серпня. Правда, початок сезону можуть перенести через спеку.

«У зв'язку з пожежонебезпечним періодом ми плануємо перенести відкриття мисливського сезону. Зараз готуються відповідні листи до Житомирської облдержадміністрації і обласного управління МНС. Якщо це питання узгодять, то відкриття сезону відбудеться в період з 18 по 25 серпня », - повідомив Роман Логвинчук.

Також Роман Логвинчук розповів, що в Житомирській області з 1997 року видано 24 000 мисливських посвідчень. Тобто зараз в області налічується близько 20 000 мисливців. Більшість з них обов'язково йдуть на відкриття мисливського сезону, регулярно полюють близько 50-60%.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!