Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Працівники дитячої міліції перевірили неблагонадійні сім'ї, які проживають в злиднях
 
9-08-2012, 01:30  Суспільство

Працівники дитячої міліції перевірили неблагонадійні сім'ї, які проживають в злиднях

 
В Овруцькому районі працівники дитячої міліції відвідали сім'ї, які перебувають на обліку в міліції як неблагополучні.

'Працівники



За словами старшого інспектора Овруцького райвідділу Юрія Климчука, ці сім'ї перебувають під наглядом міліціонерів і відповідних служб райдержадміністрації.

- Біда в тому, що дорослі в цих сім'ях ніде не працюють і зловживають спиртними напоями. Як правило, це багатодітні сім'ї, в яких часто-густо діти залишаються без батьківського нагляду, які проживають в злиднях і без належної опіки.

У багатодітній родині жительки одного з сіл Овруцького району восьмеро дітей, молодшому з них всього півтора місяці. Часом, кажуть правоохоронці, мати разом з батьком забуваються за чаркою горілки, офіційно ніде не працюють.

На момент відвідування багатодітної сім'ї, міліціонери застали в будинку безлад і бруд. Розгнівана надмірною увагою до своєї сім'ї мати, майже виставила правоохоронців з дому. Однак, зрозумівши, що через власне ставлення до дітей і неналежні умови для їх розвитку може бути позбавлена батьківських прав, швидко заспокоїлася і пообіцяла за допомогою старших дітей і чоловіка таки навести порядок у власному домі і забезпечувати його надалі.

А в родині, яка мешкає в сусідньому селі, на вихованні знаходиться одна 14-річна дівчинка. Однак увага правоохоронців прикута до цієї родини за неналежне виховання батьками дитини. За словами міліціонерів, бували випадки, коли дівчинка самостійно поралася по господарству, оскільки і мати, і батько ось вже котрий день зловживали спиртним.

Умови проживання цієї сім'ї ніяк не можна назвати пристойними: в будинку немає ні світла, ні елементарної грубки. Їжа круглий рік готується просто посеред двору на старій облупленої печі.

Однак, на цей раз зустрічати правоохоронців у дворі вийшло все сімейство, запросили в будинок і похвалилися, що всі разом забралися і винесли порожні пляшки. Тепер, за словами господині, хочуть почати нове життя і облагородити будинок власними силами.

Чи вдасться їм подолати багаторічні згубні звички і зберегти єдиний скарб - дочку? Час покаже. А поки міліціонери відзначили благородні прагнення сім'ї що знаходиться під наглядом та провели з ними профілактичну бесіду на їх закріплення.

Ольга Номерчук, СЗГ УМВС України в Житомирській області
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!