Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » З нового року українці отримають нові біометричні паспорти
 
30-11-2012, 18:42  Суспільство

З нового року українці отримають нові біометричні паспорти

 
З 1 січня 2013 року в Україні почнуть видавати біометричні паспорти. Вартість внутрішнього паспорта складе 65 гривень, а закордонного - 350 гривень.

'З



Автор законопроекту депутат від Партії регіонів Василь Грицак у зв'язку з цією подією сподівається, що колись покоління українців згадають, хто відкрив їм шлях до Європи.

"З цього моменту можна сказати, що ми виконали всі міжнародні договори з цього питання. Ми віримо, що в підсумку коли-небудь про нас згадають як про людей, які зробили таку добру справу і просунули України до ЄС", - додав він.

У свою чергу, член парламентського комітету у закордонних справах Андрій Парубій не згоден з такою думкою: "У нашій дійсності його реалізація перетвориться на чергову корупційну схему. Влада намагається за допомогою формальних дій йти до ЄС, але поки у нас є політичні в'язні, інтеграція в Європу неможлива ".

Відзначимо, ті, хто не бажають змінювати свій паспорт на біометричний, можуть відмовитися від нього з релігійних переконань.

До цих пір суперечки щодо біометричних паспортів не вщухли. За підрахунками експертів, їх введення потягне з бюджету 6 мільярдів гривень.

Нагадаємо, вчора президент Віктор Янукович підписав закон "Про єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус", яким запроваджуються біометричні паспорти.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!