Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі запрацював Центр управління поліції
 
22-03-2016, 22:11  Суспільство

У Житомирі запрацював Центр управління поліції

 
За повідомленням прес-служби ГУ Нацполіціі в Житомирській області, 22 березня в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області розпочав роботу Центр управління поліції, який в цілодобовому режимі прийматиме дзвінки громадян.

У сучасному і відповідно обладнаному офісі оператори лінії «102» отримують заяви і повідомлення про правопорушення, здійснюють їх електронну реєстрацію і передають черговим інспекторам, які направляють патрульні наряди і слідчо-оперативні групи на місця подій.

Зараз в Центрі працюють 7 автоматизованих телефонних ліній, які можуть одночасно приймати дзвінки на номер «102». Тому повідомлення громадян про можливі злочини, підозрілих осіб, виявленні невідомі предмети приймаються максимально оперативно.

У центрі обладнано комп'ютеризоване робоче місце, на монітор якого виведено відео з камер зовнішнього спостереження, встановлених в публічних місцях Житомира.

Також працівники Центру надають населенню сервісні послуги: інформують про номери телефонів екстрених служб, організацій, підприємств, допомагають зорієнтуватися і радять, як дістатися до лікувальних закладів, державних установ.
У Житомирі запрацював Центр управління поліції
У Житомирі запрацював Центр управління поліції

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!