Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Проблем зі сміттям у Бердичеві не буде!!!
 
19-12-2009, 12:12  Суспільство / Технології / Господарство / Економіка

Проблем зі сміттям у Бердичеві не буде!!!

 
'Проблем

Бердичів закуповує нові сміттєзбиральної машини.

У Бердичеві, з'явилася сміттєзбиральна машина, рівної якій в місті ще не було. Незважаючи на свої маленькі розміри, у це диво техніки може вміститися близько 30 кубів сміття, за рахунок спеціальної технології пресування, яка в ній передбачена.

Як розповів журналістам начальник «Полісся Екосфера», дана машина була придбана спеціально для роботи з прибирання сміття саме в приватному секторі. Раніше там їздив звичайний трактор з причепом, на який і завантажувалося сміття. Нинішнє придбання дозволяє завантажувати сміттєві пакети безпосередньо в саму машину, де все це спресовується, що дозволяє набагато збільшити її місткість.

Крім того, вивантаження спресованого сміття здійснюється не вручну, а повністю автоматизовано. Нова сміттєзбиральна машина має естетичний зовнішній вигляд, економічно вигідніша та сучасніше, аніж трактор.

Мер міста Бердичева, Мазур Василь Костянтинович, теж був присутній на демонстрації роботи нової машини. Він запевнив присутніх, що проблеми вивозу сміття в нашому місті приділяється велика увага, і купівля нової машини - це тільки початок тривалої роботи з «очищення» міста.

Попереду ще установка нових контейнерів, будівництво сміттєпереробного заводу, закупівля ще кількох нових машин для вивезення сміття.

'Проблем

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!