Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Рибалки!!! Будьте обачливими!!!
 
6-01-2010, 03:52  Суспільство / Випадки / Відпочинок

Рибалки!!! Будьте обачливими!!!

 
'Рибалки!!!

У місті Бердичеві Житомирської області рятувальники витягнули з-під льоду рибалку, який мив у воді мотиля.

Сергій Тютерєв, начальник Бердичівської пошуково-рятувальної служби на воді: "Мийник мотиля умудрився провалитися в свою ж лунку. Ми його витягли, зігріли. Він прийшов за своїми речами, дякував, але висновку не зробив - все одно піде на лід рибалити».

Як повідомили в пошуково-рятувальній службі, в Бердичеві до Нового 2009 року було 3 випадки провалювання під лід. Двоє з потерпілих - діти. Після Нового 2009 року зареєстровано 5 таких випадків - четверо рибалок провалилися під тонкий лід.
'Рибалки!!!

Після новорічних свят в 2010 році бердичівські рибалки знову вийшли на лід річки Гнилоп'ять. Щодня їх налічується 50, а то й 150 чоловік. Працівники пошуково-рятувальної служби тримають рибалок в полі зору, тому що деякі нехтують і морозом, і безпекою.

Зараз товщина льоду на Гнилоп'яті 10-15 сантиметрів. Перший і останній лід, за оцінками рибалок, є багатим на рибу - тому і ризикують.

'Рибалки!!!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!