Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В офіцерів Житомирського гарнізону новосілля!!!
 
7-01-2010, 19:47  Суспільство / Влада / Армія / Господарство

В офіцерів Житомирського гарнізону новосілля!!!

 
У той час як вітчизняні фахівці з нерухомості, державні діячі та девелопери шукають можливості для будівництва недорогого, але комфортного житла для пільговиків (у тому числі і для військовослужбовців), на Житомирщині знайшли оригінальне рішення - переобладнали казарму, що вже тривалий час не використовується.
'В

Як повідомляє Житомирська райдержадміністрація, днями в авіаційному гарнізоні «Озерне» новосілля відсвяткували дванадцять сімей військових. Вони отримали квартири в будинку колишньої казарми, другий поверх якої був повністю перебудований. В даний час тут розташовуються десять двокімнатних квартир і ще два «одинички».

Представникам командування, які вручали ключі, сподобалася практика перетворення об'єктів для тимчасового перебування солдатів в сучасне житло, тому надалі житлова програма буде продовжена. Зокрема, в поточному році в тому ж «Озерному» планується перебудувати під квартири для військовослужбовців триповерхову казарму.
'В

До такого способу забезпечення особового складу житлом армійське керівництво було змушене вдатися через те, що на території гарнізону вже близько 20 років не велися роботи зі зведення службового житла.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!