Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мобільник розповість "біографію" м'яса, яке ви купили
 
3-04-2011, 21:32  Технології

Мобільник розповість "біографію" м'яса, яке ви купили

 
Нова ізраїльська розробка найближчим часом буде випробувана в Сполучених Штатах: це спеціальна аплікація для стільникового телефону, що дозволяє дізнатися "біографію" стейка, який ви збираєтеся купити в супермаркеті.

Мобільник розповість "біографію" м'яса, яке ви купили



Все що потрібно - сфотографувати на камеру мобільного телефону бар-код з упаковки стейків, після чого задіяти нову аплікацію, що отримала назву "Bactohem".

За допомогою технології "автентика", що використовує базу даних ДНК корів, можна дізнатися все про стейк, який ви збираєтеся купити - з якою ферми він прибув і яким шляхом, скільки років було корові, яка була її вага, і коли вона була забита на м'ясо .

"Таким чином ми захищаємо людей від шахрайства, у них з'являється можливість отримати правдиву інформацію про товар, який вони купують", - говорять представники компанії Cisco, найбільшого постачальника м'яса в США, яка купила дану технологію в ізраїльтян.

Варто відзначити, що в Ізраїлі дана технологія була орієнтована на релігійне населення, з її допомогою можна встановити, чи відповідає м'ясо суворим вимогам кашрута.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!