Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Незабаром день закоханих,а далі і 8 березня – зробіть коханим надзвичайний подарунок!
 
9-02-2010, 14:03  Відпочинок

Незабаром день закоханих,а далі і 8 березня – зробіть коханим надзвичайний подарунок!

 
Незабаром день закоханих,а далі і 8 березня – зробіть коханим надзвичайний подарунок!


Подаруйте коханій подорож до Домініканського раю…

Незабаром день закоханих,а далі і 8 березня – зробіть коханим надзвичайний подарунок!

Зберіть воєдино розкішні пейзажі тропічних лісів, чудові водоспади, бірюзовий океан, приправте неповторним національним колоритом, запальними ритмами пісень і танців, присмачити все це незабутніми ароматами пікантної кухні, і ви отримаєте справді унікальний відпочинок в Доміникані.

У Домінікану ми потрапили зовсім випадково. Збиралися на Кубу, але вийшла проблема з візою, і, щоб не втратити блаженні дні відпустки, за порадою друзів відправилися в іншу країну. І нітрохи про це не пошкодували.

Три години польоту до Парижа, потім ще дев'ять - до місця призначення. Палимо, після прибуття кинулися за сигаретами, але місцеві мешканці одразу припинили цей порив. Домініканці - дуже віруючий народ, вісімдесят відсотків населення не п'є і не курить. Хоча не курять, мабуть, тому, що дорого. Прибулих відправляли відразу в будівлю аеропорту.
'Незабаром

Ми довго не могли зрозуміти, де вона, нічого схожого (за звичними мірками) не спостерігалося. Аеропортом виявилося стилізований під бунгало будинок… Ще не оговтавшись від виду аеропорту, заходите у приміщення, а там вас, прямо як зірок шоу-бізнесу, зустрічає спалах фотокамери. У них, мабуть, зібралася колекція фото очманілих осіб. Вразив паспортний контроль. Там це все одно, що у нас купити квиток на маршрутку: йде потік людей, яким, не дивлячись, відкривають сторінку і ставлять штамп. Вийшов з будівлі аеропорту - і потрапив в ... рай. Такі перлинно-білі піщані пляжі, лагуни, захищені кораловими рифами, і кришталево чисте море ми бачили тільки в рекламі «Баунті».
Незабаром день закоханих,а далі і 8 березня – зробіть коханим надзвичайний подарунок!



Усі великі компанії мають представництва в Домінікані, тому там є персонал, який володіє російською мовою. Це приємно, адже, як правило, сюди приїжджають відпочивати в основному з Америки і Європи. У готелі обов'язково проводять інструктаж з приводу поведінки і безпеки. І хоча в цілому все виглядає безпечно, охорона готельного комплексу з автоматичною зброєю. Пояснюють це тим, що половина острова належить Гаїті - найбіднішої країни в світі, і її жителі іноді здійснюють набіги. Тому застерігали щодо походів в темний час доби за межі комплексу. Особливо в джунглі, де можуть чекати не тільки набігли гаїтяни, а й будь-які отруйні павуки.

Незабаром день закоханих,а далі і 8 березня – зробіть коханим надзвичайний подарунок!



Один долар - і все включено.

Територія готельного комплексу величезна. На ній розташовані готелі різних класів.

Ми оселилися в готелі преміум-класу і могли ходити безкоштовно в усі прилеглі заклади, але для відпочиваючих більш низького рівня, клас вище - вже недоступний. Ідентифікували нас з браслетом на зап'ясті.

Домініканці доброзичливий, веселий народ, дуже добре ставляться до туристів. Але дуже повільні. Єдиний фактор, що позитивно впливає на швидкість персоналу - гроші, одного долара достатньо. У готельному комплексі заходиш в будь-який бар, вибираєш що-небудь на свій смак, все безкоштовно. Офіціанти танцюють біля столиків, постійно щось наспівують. В обід на берег океану виносяться столи, завалені їжею (в основному морепродуктами), включається музика і починається вистава. Просто поглинати їжу домініканцям нецікаво, кожна дія супроводжується міні-виставою. І скрізь додають пальмову настоянку «Маму Хуана». За місцевими повір'ями, вона особливо корисна для чоловіків.
Незабаром день закоханих,а далі і 8 березня – зробіть коханим надзвичайний подарунок!




Ударимо сафарі по бездоріжжю.

Сафарі на квадроциклах - це щось неймовірне. Наче повернувся в дитинство. Але спочатку була поїздка на ранчо на вантажному авто. На таких раніше в армію відвозили: адаптований для сидіння кузов, критий тентом, і, як у комедіях, сідають два пузатих американця з пивом, регочуть, з усіма знайомляться, ну просто класика.
Незабаром день закоханих,а далі і 8 березня – зробіть коханим надзвичайний подарунок!


Перед початком сафарі провели інструктаж на ... іспанській. Ніхто нічого не розуміє, але всі дружно з розумінням киваємо. Видали шоломи (раніше в нас такі були для велосипедистів). І ми поїхали. Квадроцикли моторошно допотопні, з механічною коробкою передач, хто вміє керувати, хто ні ... Дороги - щось на кшталт наших сільських: повно бруду і калюж, і це прикольно. Весь фокус для мене, наприклад, був у тому, щоб заїхати в саму глибоку калюжу, вичавити переднє гальмо і з усієї сили натиснути на газ. Всі, хто був позаду, по вуха в болоті.
По піску теж добре, але треба вміти правильно тримати рівновагу. Багато падали.
'Незабаром


Застрахований екстрим.
Незабаром день закоханих,а далі і 8 березня – зробіть коханим надзвичайний подарунок!


Пропонували політати на приватному літаку. Перед цим - сорокахвилинний інструктаж. Страховка, все, як належить, але щось не дуже хотілося. Хоча оглядовий політ над океаном і гірським ланцюгом як пілот - це, напевно, здорово, але літак, судячи з вигляду, того ж року, що і квадроцикли. Страшно.
'Незабаром


Інші розваги - купання в океані, віндсерфінг, катамарани, риболовля. Завзятий рибалки, хотів поїхати, але подивилися на чотириметрові хвилі та на ці човни ... Може, місцеві і звикли, що човен йде в океані під кутом дев'яносто градусів, але ми не ризикнули поставити стільки адреналіну своєму організму. Хоча рибалку пропонували елітну - на тунця.

Промоушен по-домініканський
Незабаром день закоханих,а далі і 8 березня – зробіть коханим надзвичайний подарунок!


Безліч сувенірних крамниць, що пропонують товар на будь-який смак: від засушених акул і черепах до виробів з черепашок. Дуже сподобалися порцелянові ляльки, красиві, дуже тонкої роботи. Мережива настільки витончено зроблені, що хочеться доторкнутися і перевірити: може, вони справжні?
Ми собі таку купили, коштує вісімдесят-дев'яносто доларів. Місцеві художники, судячи з усього, багато чули про російський фольклор, тому що як тільки почують російську мову, видають різні примовки типу: "Підходь, не скупись, покупай живопись" або "Привіт, братуха".
Біля кожної крамниці, яка торгує всякими речами, є закликальники, які будь-яким шляхом затягували нас до магазину. І танцюють, і співають, і водичку пропонують - тільки зайди! Торгаші ще ті, їм головне не стільки продати, скільки поторгуватися. Настає момент, коли нам це набридає, і ми розвертаємось з наміром піти. Тут торгівля переходить на новий виток, адже біля сусідньої крамниці вже починає танцювати наступний зазивала. Боротьба за клієнта йде до останнього.
У результаті футболку за сорок доларів ми купуємо за сім з половиною.

Вартість перельоту й відпочинку протягом 8 діб з однієї людини коливається від 2000 до 3000 у.о.


Круто!


Відпочинок до дня 8-го Березня!!! Подаруй коханій свято
ОВК «ЗАМОК», що в Трускавці пропонує провести свято 8 Березня у нас . До Вашої уваги: піша прогулянка містом, фотосесія з професійним фотографом , екскурсія на вибір, розважальна програма, святкова вечеря, тематично-прикрашений номер і багато-багато інших приємностей.

www.zamok-kurort.com.ua
0322765969
098 584 3458
Cвітлана

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!