Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Леонід Антонюк: Комунальна власність в Житомирі може стати заручником політики
 
31-08-2010, 19:12  Влада

Леонід Антонюк: Комунальна власність в Житомирі може стати заручником політики

 
Мер Житомира, від якої б партії його не обрали, повинен бути, перш за все, чесним господарником, а не спритним і вивертким політиком, - вважає депутат Житомирської обласної ради Леонід Антонюк.

Леонід Антонюк: Комунальна власність в Житомирі може стати заручником політики



«Роздача комунальної власності та міської землі« наближеним »депутатам - це плата нинішнім місцевим політикам за лояльність до міської влади», - говорить Антонюк.

Він вважає, що напередодні виборів до місцевих рад та на посаду мера, в Житомирі проходить «строковий» переділ комунальної власності на користь місцевого бізнесу, від якої мер отримувала підтримку протягом останніх років.

Це неприкрита розплата за рахунок простих жителів обласного центру: їх потихеньку позбавляють міської нерухомості, яка могла б стати запорукою якщо не благополуччя, то фінансової стабільності і принести чималі гроші в бюджет міста.

Депутат вважає, що ситуацію в Житомирському трамвайно-тролейбусному управлінні можна було вирішити ще рік-два тому. Рецепт простий: можна було виставити на аукціон і з вигодою продати, або здати в оренду на вигідних для міста умовах, наприклад, землю, віддану наближеним мера в районі Корбутовкі, так звані скандальні «сіножаті», про які знають вже всі жителі міста.

Абсолютно не зрозуміло, хто і як буде використовувати «законсервовану» адмінбудівлю ТТУ і прилеглі землі, у чию кишеню повз міського бюджету потечуть грошові потоки? Можливо, що до виборів мера у «законсервованої» будівлі вже буде інший господар, і взагалі ні з кого буде питати!

Всім зрозуміло, що Житомирське ТТУ страждає через те, що мер ніяк не хоче вирішити питання і з приватними маршрутними таксі, які «відбирають хліб» у комунального підприємства. Маршрутки до цих пір ходять центральними вулицями, дублюючи маршрути тролейбусів, створюючи пробки та аварійні ситуації, хоча мер на сесії обласної ради, коли постало питання про виділення 5 мільйонів для ТТУ, твердо обіцяла навести порядок на вулицях центру міста.

У бюджеті міста грошей не вистачає на найнеобхідніше, а влада роздає комунальне майно за безцінь. У боротьбі за крісло мера нинішня влада готова віддати все, щоб залишитися «біля годівниці».


За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!