Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області затримали злодія, який «працював» по автомобілях і кабінетах сільських чиновників
 
5-04-2011, 21:49  Випадки

У Житомирській області затримали злодія, який «працював» по автомобілях і кабінетах сільських чиновників

 
У Попільнянському районі через безпечність господаря була здійснена крадіжка особистого майна. 32-річний потерпілий розповів, що вночі з 2 до 8 годин його мікроавтобус "Мерседес", залишений біля двору домогосподарства, був обкрадений.

У Житомирській області затримали злодія, який «працював» по автомобілях і кабінетах сільських чиновників



Як повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області, через незачинені дверцята, невідомим було викрадено барсетку, в якій знаходилися 200 гривень та документи на авто.

Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючого 53-річного жителя с. Пеньківка Вінницької області.

Ця людина обґрунтовано підозрюється у причетності до ще двох крадіжок: одна з них була здійснена в цьому ж населеному пункті.

Попередньо встановлено, що тієї ж ночі затриманий, розбивши віконне скло, проник в службовий кабінет голови сільради і викрав окуляри, які коштували 500 гривень. А напередодні вночі побував з візитом і в сільській раді сусіднього Попільнянського району, де також скоїв крадіжку.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!