Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Під Житомиром у підприємця вкрали тонну комбікорму
 
7-12-2011, 15:10  Випадки

Під Житомиром у підприємця вкрали тонну комбікорму

 
За минулу добу в Житомирі та області зафіксували 18 порушень закону. 8 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні протиправних дій.

'Під



6 грудня в Чуднівський РВ звернувся 37-річний підприємець, житель цього району. Він повідомив про те, що з території його господарства невідома особа вкрало тонну комбікорму. Сума завданих збитків встановлюється.



Працівники карного розшуку за підозрою у скоєнні крадіжки затримали місцевого 26-річного жителя.


У цей же день в Королівське РВ надійшла заява від 39-річного житомирянина. У приватного підприємця з офісу шляхом вільного доступу невідомий вкрав ноутбук вартістю майже 5,5 тисяч гривень. Оперативники встановили, що в крадіжці підозрюється 20-річний житель Житомира, пошуки якого тривають.



Вчора працівники Коростишівського ГО під час проведення оперативно-профілактичної операції в райцентрі в домоволодінні 27-річного місцевого жителя знайшли і вилучили обріз гвинтівки без номерних знаків. Зброю направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!