Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі у політиків здають нерви ...
 
29-09-2010, 20:05  Вибори 2010

У Житомирі у політиків здають нерви ...

 
Ледь не дійшло до бійки ...

У Житомирі у політиків здають нерви ...
У виборчих комісіях напередодні початку реєстрації кандидатів в мери Житомира, депутатів у Житомирську міськраду і облраду було по справжньому спекотно. Як розповідають очевидці, пізно ввечері 28 вересня представники партій, які бажають подати документи на реєстрацію кандидатів до облради, не поділили місце в черзі до обласної територіальної виборчої комісії: житомирські регіонали, які опинилися в черзі сьомими, хотіли бути неодмінно першими ... Розмова на підвищених тонах погрожувала прийняти серйозний оборот, незважаючи на присутність міліції. Втім, політики одумалися і вирішили не мірятися силою, розуміючи, що це погано скінчиться для всіх учасників конфлікту, до того ж може і імідж постраждати. Вже сьогодні вранці про це розповідали, як про перший політичний анекдот.

Друга сутичка сталася при подачі документів кандидатів у мери і депутати міськради.

«Нерви на межі, поваги один до одного нема», - пояснюють пригоду місцеві політики, які зібралися вранці 29 вересня на подвір'ї житомирської мерії, де розташований міськвиборчком. Люди зайняли чергу ще з вечора, як і належить за старою радянською звичкою. Вночі для порядку зробили перекличку. До ранку біля воріт зібралися 7-8 делегацій партійців. Як тільки ворота відкрилися, представники чорнобильської партії зробили спринтерський ривок, щоб бути першими біля заповітних дверей, хоча прибули пізніше багатьох.

Колеги намагалися пояснити, що вони не праві, і живу чергу ще ніхто не відміняв. Не обійшлося і без міцних «чоловічих» виразів ... До бійки залишалося кілька миттєвостей, заспокоїлися з зусиллями ... Втім, близько пів на десяту ранку ситуація близько міськвиборчкому виглядала цілком спокійною...

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!