Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Юрій Павленко не бажає бути мером Житомира, а має намір стати депутатом
 
4-10-2010, 21:40  Вибори 2010

Юрій Павленко не бажає бути мером Житомира, а має намір стати депутатом

 
У суботу 2 жовтня Житомирська партійна конференція політичної партії «Наша Україна» затвердила список кандидатів у депутати Житомирської облради. Список очолив керівник обласного осередку Юрій Павленко.

0



Про це повідомляє прес-служба Житомирського відділення політичної партії «Наша Україна».

На партійній конференції було затверджено відразу два списки з висунення кандидатів у депутати Житомирської облради - за списком і мажоритарною системою. Першу п'ятірку списку до облради очолив лідер обласного осередку Юрій Павленко. Наступні за черговістю місця посіли: Анатолій Фещенко, Олександр Ющенко, Аліна Коновалова та Володимир Хорів.

Під час конференції Павленко побажав усім кандидатам перемоги і закликав однопартійців об'єднати всі зусилля для максимального представлення «нашоукраїнців» в місцевих радах Житомирщини.

У числі мажоритарників за підтримку жителів області будуть боротися Анатолій Фещенко, якого висувають по Малинському виборчому округу, Катерина Курсон по Андрушівському районі, Василь Чиж по Лугинському, Володимир Білик по місту Бердичеву, Олександр Ющенка в Новоград-Волинську, Микола Клименко по місту Бердичеву, Олексанлр Філінський по Житомирському району. З Житомира до обласної ради буде балотуватися Петро Рудь.

Пізніше, екс-молодіжний міністр Юрій Павленко заявив що не буде балотуватися на пост мера Житомира.

«Я прийняв рішення. Я не буду балотуватися в мери », - сказав Павленко.

Він також повідомив, що Житомирська облорганізація, поки не визначилася, кого з кандидатів у мери партія буде підтримувати. Павленко навіть не впевнений, що «нашоукраїнці» будуть взагалі когось підтримувати на виборах мера Житомира.
За матеріалами «Журналу Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!