Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Австрійська компанія збирається побудувати в Житомирській області паперовий комбінат, вартістю 1,2 млрд. євро
 
21-11-2011, 21:48  Економіка

Австрійська компанія збирається побудувати в Житомирській області паперовий комбінат, вартістю 1,2 млрд. євро

 
З 10 по 13 листопада делегація Житомирської області перебувала з робочим візитом у столиці Австрійської Республіки і брала участь у презентації економічного потенціалу регіонів України в цій країні.

'Австрійська



Житомирська делегація зустрілася з представником однієї з найбільш потужних австрійських компаній і продовжила переговори, початі в Києві під час форуму-презентації «Житомирщина інвестиційна». У ході бесіди обговорювалося впровадження на території області інвестиційного проекту з будівництва целюлозно-паперового комбінату кошторисною вартістю 1,2 млрд. євро.


Обговорення цього проекту відбувалося і під час зустрічі членів житомирської делегації з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Австрійській Республіці, в ході якої розглядалися шляхи залучення вищезазначеної компанії до роботи на території області, а також організація візиту її представників в регіон, з метою огляду пропонованих ділянок для впровадження проекту.

На зустрічі також було приділено увагу питанню налагодження міжрегіонального співробітництва між Житомирською областю та одним з регіонів Австрії.


Як повідомляє головне управління економіки облдержадміністрації, домовленості, досягнуті в ході презентації, будуть опрацьовані профільними управліннями. Їх реалізація дозволить відродити малу гідроенергетику області, зменшити експорт необробленої деревини, замінивши її якісною продукцією з високим вмістом доданої вартості, впровадити сучасні рішення в сфері ЖКГ та сприяти вирішенню ряду інших важливих питань.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!