Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Рибалко побудував овочесховище в Житомирській області
 
10-10-2011, 22:35  Господарство

Рибалко побудував овочесховище в Житомирській області

 
Фермерське господарство «Аделаїда» (Чулаківка, Голопристанський район) ввело в експлуатацію першу чергу одного з найбільших в Житомирській області (с. Тупольці, Новоград-Волинського району) овочесховищ, призначене для зберігання насіннєвої картоплі, що вирощується на полях житомирської філії компанії.

Рибалко побудував овочесховище в Житомирській області



Про це виданню повідомив керуючий Житомирської філії «Аделаїди» Андрій Курчинський.

За його словами, ємність першої черги сховища становить 7 тис. тонн. Надалі потужність сховища планується довести до 20 тис. тонн. Для цього буде побудовано ще дві черги.

Сховище обладнано приладами регулювання мікроклімату.

А. Курчинський зазначив, що перша черга, як і наступні, буде використовуватися тільки в інтересах Житомирської філії підприємства, яка має намір зберігати там свій насіннєвий матеріал.

За даними Житомирської обласної державної адміністрації, вартість проекту будівництва овочесховищ «Аделаїди» становить близько 2 млн. євро.

ФГ "Аделаїда" створено в 1992 році, обробляє 3750 га землі, яка знаходиться на території Голопристанського та Скадовського районів Херсонської області. Крім того, господарство має 2131,5 га землі в Новоград-Волинському районі Житомирської області.
Господарство спеціалізується на вирощуванні картоплі, озимої пшениці, озимого ріпаку, соняшнику та гірчиці. Господарством керує депутат обласної ради, член політичної партії «Батьківщина» Сергій Рибалко.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!