Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Розділ «Астрономія» від “Всеосвіта”
 
12-01-2019, 15:05  Освіта

Розділ «Астрономія» від “Всеосвіта”

 

Розділ «Астрономія» від “Всеосвіта”


Наша проектна діяльність з різних сторін підтримує педагогів у оприлюдненні особистих наукових та практичних напрацювань. Їх ви маєте можливість розміщувати у різних відповідних розділах та отримати за них офіційні нагородні документи, які будуть підтверджувати вашу віддачу на просторах ресурсу.


Освітяни, що працюють у різних профілях, поширюють свої унікальні документи за необхідними Вам тематиками. Перейшовши на роботу, яка необхідна саме вам є можливість коментувати її – висловити зауваження, пояснити власну думку та побачити скільки людей переглянуло даний матеріал. Всі ці дії будуть мати гарний вплив на профіль розробника.


Кожна публікація буде впорядкована до розділів за навчальними предметами. Щоб було зручно шукати потрібні матеріали статті розподілено на підрозділи за формами створеного документу: Статті, Наукові роботи, Відеоуроки, Презентаційні матеріали, Конспекти, Тести, Робочі програми, Інші методичні матеріали, Інтерактивні матеріали; Також є поділ на класи: Дошкілля та від першого до дванадцятого класів. Отже, педагог самостійно зможе відфільтрувати всі матеріали та швидко знайти ті розробки, які необхідні.


Розділ «Астрономії» налічує дев’ять он-лайн сторінок на яких розміщено сто шістдесят чотири методичні напрацювання.


У широкій кількості подано презентації. Їх можна буде застосовувати як в процесі навчання, так і позакласній та гуртковій діяльності.


У Вас є можливість побачити розробки у форматі відео, детальніше поцікавитися науково-дослідницькими напрацюваннями. Опорними конспектами ви зможете керуватися й під час власного проведення занять.


Перевірку власних знань можна тематичним тестом.


Педпрацівники побачать корисні ідеї, які допоможуть у зацікавленні того чи іншого предмету, зроблять процес учіння невимушеним та приємним, пробудять цікавість для самостійного ознайомлення та пізнання предметів також сприятимуть розширенню світогляду учнів.


Інформація розділу буде корисна як педагогам дисципліни «Астрономія», керівниками гурткових занять та учням, яким цікава наука про Всесвіт та які прагнуть ширших знань про небесні тіла. Також корисно буде тим, хто стане


учасником наукових конференцій та у розробці власних відкриттів.


Найменшим учням буде цікавою інформація про те, як виник світ, як рухаються небесні тіла, будуть доступні неймовірні напрацювання у дослідженні планет Сонячної системи. Ба навіть, у них буде можливість відправитися у віртуальну мандрівку космічними просторами.


Дивлячись на кількість переглядів різних матеріалів стає зрозуміло – цікава така розробка чи ні, як часто її переглядають та її актуальність. Зазначена дата – день та час, коли матеріал розмістили. Їх ви можете переглядати он-лайн та завантажувати для подальшого друку.


Бібліотека розділу щораз збільшується та збагачується свіжими напрацюваннями. Кожен педагог може створити унікальну роботу, яка буде корисна освітянам для запозичення та застосування у власній праці.


Джерело https://vseosvita.ua


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!