Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Українські волонтери допомагають дітям на Житомирщині ...
 
12-03-2010, 09:44  Суспільство

Українські волонтери допомагають дітям на Житомирщині ...

 


Українські волонтери допомагають дітям на Житомирщині ...

0


6 березня став найщасливішим днем для 50 дітей-сиріт - вихованців дитячого будинку в селищі Дениші, Житомирської області. Саме для них Фонд волонтерів України організував справжнє свято. Малюки отримали в подарунок одяг, солодощі, матеріальну допомогу та найголовніше - масу позитивних емоцій.
Українські волонтери допомагають дітям на Житомирщині ...


На знак подяки діти організували для своїх благодійників святкову програму, читали вірші про маму, Україну і дружбу. Після цього навчили дорослих танцювати, водити хороводи. Ну а, на завершення зустрічі всі разом заспівали пісню «Від посмішки стане всім світліше» ...
0


До Дня захисту дітей, який святкується в кінці травня, українські волонтери пообіцяли співробітникам дитячого будинку організувати суботник. Спеціально для цієї акції представники Фонду закуплять різнокольорові фарби, інструменти та різні матеріали.
0


Малюкам настільки сподобалася акція, що ще довго не хотіли відпускати своїх покровителів. А один із вихованців, Артем, ніяк не міг розлучитися з однією з улюблених «мам» - киянкою Кариною Мартиненко. Коли дитині було три роки, на його очах, батько вбив маму. Після цієї трагедії хлопчик цілий рік ні з ким не розмовляв ... Але тепла атмосфера свята, організованого волонтерами, настільки вплинула на дитину, що він заговорив. А із залу, де проходив захід, пішов самим останнім, взявши від «мами» обіцянку, приїжджати до дитбудинку частіше. Цю обіцянку жінка дала хлопчику крізь сльози ...

«У кожного з нас є те, що ми можемо подарувати ближньому. Це любов, милосердя і добро. Кожен з нас може взяти посильну участь у долі знедоленого, або тяжкохворого. Кожен з нас може бути волонтером. Ми повинні допомагати, адже нездатність приймати страждання іншої людини, як свої власні - це наша головна проблема », - впевнений президент волонтерів України Тимофій Нагорний.
За матеріалами RuporZT.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!