Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Глоба передбачив катастрофу в грудні і нову кризу
 
15-08-2010, 23:29  Суспільство

Глоба передбачив катастрофу в грудні і нову кризу

 
Після екстремальної літньої спеки грудень нинішнього року може принести ще одну катастрофу. З таким прогнозом виступив астролог Павло Глоба.

Глоба передбачив катастрофу в грудні і нову кризу



«Може статися щось, подібне техногенної аварії на Саяно-Шушенській ГЕС. Наступний рік буде більш спокійним. А ось кінець 2012-го нічого хорошого не передрікає. Пік загальної світової кризи припаде все-таки на 2014-2016 роки, я продовжую на цьому наполягати », - заявив астролог.

Кінця світу в 2012 році Глоба не очікує. «Ні вже. Ми будемо жити і в 2013-му, і в 2014-му. От саме тоді і має прийти пік кризи, повториться 1998 рік, тільки в більш катастрофічному варіанті.

Пам'ятаю, мені дорікали за те, що я не передрік страшної кризи 2008-го. Але, по суті, тоді вона лише починалася. З цього витка кризи ми вийшли, а от наступний буде набагато важчим », - додав він.

«Насправді ніхто в цих катастрофах не винен. Навіть зірки на небі. Їм взагалі все одно - існуємо ми чи ні. Просто це рік дійсно надзвичайної сонячної активності, і вона тільки набирає силу. Її максимум припаде на 2014-2017 роки.

Тому-то природні катаклізми, епідемії майже неминучі. Так, ініціаторами всього, що відбувається на Землі, виступають зірки, але не більше ніж. Люди повинні вживати заходів заздалегідь », - підсумував астролог.
За матеріалами "Фокус"

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!