Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кімнатні рослини, які зціляють організм
 
15-02-2011, 22:16  Суспільство

Кімнатні рослини, які зціляють організм

 
Присутність у приміщенні, де працюють люди, принаймні кількох живих рослин робить краще психологічну обстановку в колективі. А вирішення важких конфліктних ситуацій проходить вдаліше в офісах, рясно прикрашених зеленним листям.

Кімнатні рослини, які зціляють організм



Дуже важливо мати зелені рослини поблизу робочої зони людей з збільшеним навантаженням на зір, включаючи тривалу працю на комп'ютері.

Під час перерви людина, дивлячись через смарагдові джунглі кудись у далечінь, дає перепочинок очам, у неї проходять напруга і втома.

Потрібно знати, що деякі з найпрекрасніших кімнатних рослин небезпечні. Вони можуть бути досить шкідливими для самопочуття, якщо, приміром, їх пробувати на смак. В оселях, які нерідко відвідують малолітні діти, такі рослини розміщувати не слід. Приємний запах цілого ряду розквітаючих красунь має можливість при тривалому вдиханні спровокувати головний біль, блювоту і непритомність. Втім, не потрібно радикально відмовлятися від можливості купити таку рослину. Повітряні виділення з листя деяких з їх живлять повітряний простір мікроскопічними частинками отрут. Тільки в невеликих порціях ці отрути мають можливість показувати, як не дивно, позитивний гомеопатичний, цілющий результат, провокуючи імунну систему людини, збільшуючи її стійкість до хвороб.

Листя певних кімнатних рослин допускається заварювати як напій. У безлічі варіантів такий чай не поступається за смаком класичному, однак частіше виграє за рахунок власних лікувальних властивостей.

Принципово важливо мати найбільш вичерпні дані про рослини, котрі живуть поруч з Вами в приміщенні. Маючи пізнання про рослину, її особливості, вимоги до вирощування, Ви можете радіти її красі, спілкуватися з нею без побоювання, бачити в ній власного друга.

За матеріалами Woman to Woman

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!