Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Популярний наркотик для сьогоднішніх підлітків став знову доступним.
 
16-05-2011, 12:19  Суспільство

Популярний наркотик для сьогоднішніх підлітків став знову доступним.

 
Майже всі знають, що найдоступніший для підлітків токсичний наркотик - це клей, яким фактично нічого неможливо склеїти, і виробляється він виключно в цілях по тихому вбивати як правило "проблемну" молодь та дітей з категорії важких і безпритульних.

Популярний наркотик для сьогоднішніх підлітків став знову доступним.


Принаймні таке складається враження.

У період з 2007 по 2010 рік ця проблема стала трохи менше - виробників поменшало, та й у багатьох містах працівники правоохоронних органів вели жорсткі роз'яснювальні бесіди з продавцями.

Але цього року все змінилося. Прилавки дрібних торговців завалені клеєм і покупців не менше. Хлопчики та дівчатка 10-14 років з пакетами в руках знову заполонили вулиці міст, в тому числі і наш Житомир, і місто-супутник Бердичів.

Доступність і брак грошей на що небудь інше - і ось хлопчак за 5 гривень вже у кайфі, погано розуміючи, що він робить, і готовий на все. Протягом двох днів ініціативною групою Союзу ЛГБТ "Ти не один" був проведений рейд по всіх таких торгових точок.

Методів тиску особливо немає, проте вимоги показати сертифікати (як покупцям), загрози викликати працівників органів і СЕС дало хоч якийсь ефект.

Точки на кілька днів згорнули свою діяльність. Багато матусь думають, що їхні діти від цього огороджені! Не обманюйте себе!

З цим злом боротися треба спільно. Думайте - діти в небезпеці.
За матеріалами reporter.delfi.ua
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!