Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі водії почали бити інспекторів ДАІ!!!
 
18-12-2009, 17:18  Суспільство / Кримінал / Випадки

В Житомирі водії почали бити інспекторів ДАІ!!!

 
2 роки позбавлення волі отримав водій, що вдарив інспектора ДАІ в Житомирі.

П'яний житомирський водій вдарив інспектора ДАІ, за що засуджений до двох років позбавлення волі і штрафу 5 тисяч гривень.

Володимир К., будучи в стані алкогольного сп'яніння, у дворі будинку № 12 по вулиці Космонавтів у Житомирі був зупинений інспекторами взводу ДПС УДАІ УМВС України в Житомирській області за порушення правил дорожнього руху.

Коли інспектори відчули, що водій напідпитку, то попросили проїхати його зробити медичне підтвердження на наявність в його організмі алкоголю.
'В

Але, ймовірно, "зелений змій" затуманив голову чоловікові: замість того, щоб підкоритися інспекторам, він ударив одного з них в обличчя, за що і був доставлений у відділення міліції.

Пізніше, Королівський районний суд м. Житомира засудив Володимира К. до двох років позбавлення волі. Однак, його звільнили від відбування міри покарання з випробувальним строком на 1 рік.

Крім того, за спричинення моральної і фізичної шкоди з нього було стягнуто 5 тисяч гривень на користь потерпілого інспектора ДАІ.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!