Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Володимира Литвина пригостили Житомирським морозивом!!!
 
15-01-2010, 20:55  Суспільство / Політика / Влада / Господарство

Володимира Литвина пригостили Житомирським морозивом!!!

 
'Володимира

Сьогодні спікер Верховної ради Володимир Литвин перебував з робочою поїздкою в Житомирі.
'Володимира

Одним з пунктів програми поїздки – відвідання маслозаводу «Рудь» та зустріч з його трудовим колективом.Литвин пройшов по цехах підприємства, ознайомився з виробництвом. У цеху з виробництва морозива його почастували пломбіром.
'Володимира

Журналістам Литвин сказав, що переконаний: вся подібна продукція, яка виготовляється в Україні – високої якості і повинна продаватися, перш за все, в Україні. Імпортна продукція, дуже часто є взагалі небезпечною для здоров'я людей. Щоб убезпечити вітчизняний ринок, на імпортні продукти потрібно встановити митні платежі такі, щоб вона була неконкурентоспроможною.
'Володимира

«Нам потрібно підтримувати власного виробника. Налагодити нормальні цивілізовані відносини з Росією, де є безмежний ринок для збуту продукції, зокрема, і такої, що виробляється на цьому підприємстві. Зрозуміло, що можна вийти на ринок тільки за умови нормальних політичних відносин з Росією», - сказав Литвин.
'Володимира

Він підкреслив, що «чистоплюйство дорого обходиться людям. Виробництво, яке розвивають ентузіасти, потрібно підтримувати».
'Володимира

Напередодні виборів Литвин нагадав, що будь-які вибори – це зміни. Люди сподіваються, що вони справжні і покращать становище людей. Зміни повинні проходити без потрясінь.
'Володимира

Литвин також заявив, що людям треба зрозуміти: кандидати в президенти вводять людей в оману, розповідаючи і обіцяючи те, що вони будуть робити. Багато кандидатів відверто говорять, що вони хочуть абсолютну владу... На думку Литвина, йде боротьба за Банкову, а не за посаду президента України.
'Володимира

«Вони пропонують Україні війну. А те, що відбувається між Тимошенко і Януковичем – це боротьба за прем'єрські повноваження. Тому що прем'єр – це фінанси і кадри, а по дорозі вони хочуть прихопити і пост президента...», - сказав журналістам спікер.
'Володимира

«Треба зрозуміти, що президент має бути серцевиною колеса, а спиці – політичні партії, за рахунок цього і відбувається рух. Президент повинен виступати в ролі консолідатора, який спирається на волю людей. Він забезпечує і компроміс, і рух вперед....»

'Володимира

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!