Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Соцмережі виступили проти інтернет-моніторингу
 
20-11-2011, 18:29  Технології

Соцмережі виступили проти інтернет-моніторингу

 
Топ-менеджмент і прес-служби Twitter, Facebook, AOL, Google, eBay, LinkedIn, Zynga і ряду інших великих IT-компаній та відомих стартапів виступили з офіційною колективною заявою, в якій піддали різкій критиці ініціативи Конгресу США та інших західних законодавців щодо посилення інтернет-моніторингу в боротьбі з піратством.

Соцмережі виступили проти інтернет-моніторингу



Мова йде про так званий Stop Online Piracy Act, в якому в законодавчому порядку інтернет-сервіси можуть піддати ряду обмежень, а самі інтернет-користувачі позбудуться низки опцій онлайн-конфіденційності. Все це робиться нібито в рамках посилення боротьби з порушеннями прав на інтелектуальну власність не тільки на Заході (зокрема, у Сполучених Штатах), а й за межами США.

Публічна заява групи з 9 компаній було опублікована на розвороті видання The New York Times, в рамках звернення компанії заявляють, що заходи інтернет-моніторингу та посилення законодавчих вимог призведе до того, що (цитуємо) "виникне серйозний ризик для нашої сфери діяльності, що ставить під загрозу не тільки подальші успіхи у створенні інновацій і робочих місць, а й створює загрозу національній кібер-безпеці "
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!