Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Хакери з Anonymous оголосили війну корпорації Sony
 
5-01-2012, 08:08  Технології

Хакери з Anonymous оголосили війну корпорації Sony

 
Загадкова група хакерів-активістів Anonymous цього разу вирішила оголосити війну корпорації Sony, яка вже піддавалася атаці з їх боку в квітні минулого року. Приводом для повторних загроз став той факт, що офіційні представники Sony підтримали законопроект США, що обмежує розгул онлайн-піратства (Stop Інтернет Закону Піратство - Sopa).

'Хакери



У невеликому відео-зверненні, анонімні висловили своє невдоволення політикою компанії і пообіцяли незабаром знищити її цифрову мережу і обрушити офіційні сайти. Згідно зі зверненням, підтримка Сопа стала смертним вироком для Sony та її ділових партнерів. Правосуддя з боку знаменитих хакерів обіцяє бути швидким і показовим. Як вже стало відомо, кожен з осередків групи буде вести свою незалежну діяльність в узгодженому напрямку, що лише ускладнює спроби їх виявити і нейтралізувати.

Нагадаємо, що навесні 2011 року Анонімні на цілий місяць вивели з ладу Play Station мережі, що вже вилилося компанії значними збитками. Примітно, що в тій атаці брали участь кілька співробітників Sony. На цей раз, кібер-активісти пообіцяли не чіпати рядових користувачів і направити своє правосуддя проти керівництва компанії.

Поки відомо, що в планах групи, стерти сайти Sony і зламати бази даних, що містять особисті дані про співробітників компанії.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!