Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сергій Пашинський подав в Раду законопроект, який захистить населення від зростання тарифів на енергоносії
 
21-09-2011, 00:39  Влада

Сергій Пашинський подав в Раду законопроект, який захистить населення від зростання тарифів на енергоносії

 
Фракція «БЮТ-Батьківщина» пропонує Верховній Раді законодавчо закріпити, що газ внутрішнього видобутку не повинен йти на експорт.

Сергій Пашинський подав в Раду законопроект, який захистить населення від зростання тарифів на енергоносії



Як повідомили УНІАН у прес-службі партії «Батьківщина», цей документ внесений на розгляд парламенту з метою недопущення зростання тарифів у житлово-комунальному господарстві та для соціального захисту найбідніших верств людей.

На сьогоднішній день, зазначають автори законопроекту, газовидобувні підприємства не здійснюють продаж для потреб населення всього товарного природного газу, видобутого на підставі спеціальних дозволів на користування надрами, а фактично займаються експортом власних надлишків дешевого вітчизняного газу за світовими цінами, отримуючи надприбутки.

«Щоб виправити цю ситуацію, за дорученням Юлії ТИМОШЕНКО народним депутатом України Сергієм Пашинським зареєстрований законопроект № 9155« Про внесення змін до Закону України «Про засади функціонування ринку природного газу», - зазначають у партії.

Законопроектом передбачено повну заборону на експорт газу українського видобутку тими підприємствами, частка держави в статутному фонді яких становить 50 відсотків і більше, і напрям його виключно на потреби населення і житлово-комунального господарства, також пропонується обмежити рентабельність таких газодобувних підприємств до 15%.

«Ми переконані, що прийняття даного законопроекту захистить населення від зростання тарифів на енергоносії, в тому числі на електричну, теплову енергії та цін на імпортований природний газ», - підкреслив С. ПАШИНСЬКИЙ.

УНІАН
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!