Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира запропонувала відбирати у боржників телевізори і микроволновки
 
23-10-2009, 12:38  Новости Житомира

Мер Житомира запропонувала відбирати у боржників телевізори і микроволновки

 
'Мер

В Житомирі збираються змінити підходи в роботі з виконанням присуджень по стягненню заборгованості за комунальні послуги.


Будуть «створені бригади з представників депутатів, якщо хтось хоче з членів виконавського комітету - будь ласка, працівників теплокоммунэнерго, водоканалу, необхідний керівник Жеку, тому що треба мати ключі, щоб зайти в під'їзд».

Віра Шелудченко призвала рішуче працювати з боржниками - мовляв, для громадськості потрібні наочні приклади.

«Сьогодні знайдіть п'ять квартир, з яких ви винести телевізор, микроволновку і щось ще, що можна винести, і я даю гарантію - інші почнуть платити. Хто сьогодні не платить, не має права на отримання цих послуг. Не платить за воду, він повинен залишитися без води, не платить за тепло - повинен бути відключений від тепла».

Нагадаємо, за інформацією наданої представниками Королівського і Богунського відділів Державної виконавчої служби - з більш 21-го мільйона гривень, які належить стягнути з боржників згідно присуджень, з початку року фактично стягнутий трохи більше одного мільйона семисот тисяч гривень.

Пише Журнал Житомира

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!