Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Робітники підприємства «Житомирські ласощі» вимагали припинити політичні переслідування свого директора!!!
 
26-04-2010, 13:45  Бізнес / Культура / Суспільство / Політика / Кримінал / Влада / Випадки / Господарство / Економіка

Робітники підприємства «Житомирські ласощі» вимагали припинити політичні переслідування свого директора!!!

 
Депутат заявив, що адвокатів не допускаються до Гамова, а також не допускали адвокатів на місце обшуків із застосуванням фізичної сили.

«Такого свавілля і бандитизму не було навіть за часів Кучми», - заявив депутат.
'Робітники

Як уточнив Пашинський, керівництво підприємства звинуватили в тому, що їх суміжне підприємство не сплатило в пенсійний фонд 1,6 млн гривень.

Депутат вважає затримання Гамова і обшуки в офісах підприємства в Житомирі та Києві політичним замовленням, оскільки «Житомирські ласощі» на виборах відкрито підтримували кандидата в президенти Юлію Тимошенко.
'Робітники

«Я абсолютно чітко розумію, чому стався цей бандитський «наїзд»: мета – залякати і зробити так, щоб була східна деспотія. Якщо ми не відстоїмо це підприємство від бандитської навали, можна собі уявити, які будуть подальші кроки команди професіоналів президента Януковича».

Сергій Пашинський також заявив, що сьогодні в Богунському суді будуть намагатися дати санкцію на продовження арешту Гамова до 2 місяців.
'Робітники

З ранку 26 квітня співробітники підприємства провели акції протесту біля будівлі Житомирської держадміністрації і податкової адміністрації Житомирської області з вимогою припинити політичну розправу над підприємством і звільнити генерального директора Євгена Гамова.

Як повідомив Житомир.info, податкова служба порушила кримінальну справу за фактом несплати коштів у пенсійний фонд.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!