Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Китайські бізнесмени зацікавлені вирощувати льон на теренах Житомирської області
 
28-07-2010, 08:33  Господарство

Китайські бізнесмени зацікавлені вирощувати льон на теренах Житомирської області

 
24-25 липня у Житомирі перебувала делегація провінції Хейлунцзян Китайської Народної Республіки на чолі з заступником голови Народного Уряду провінції Хейлунцзян Сунь Яо.

'Китайські



Як повідомляє прес-служба Житомирської держадміністрації, мета візиту - активація співпраці Житомирської області з провінцією Хейлунцзян КНР, реалізація положень Угоди про міжрегіональну співпрацю в питаннях сприяння торговельно-економічному, науково-технічному, інвестиційному та культурному співробітництву між Житомирською облдержадміністрацією та Народним урядом провінції Хейлунцзян КНР .

Відбулася зустріч заступника голови облдержадміністрації Ігоря Орлова, начальників відповідних управлінь облдержадміністрації, під час якої презентовано інвестиційний потенціал області.

Обговорювалися питання про залучення інвестиційних ресурсів для налагодження спільної діяльності у сфері вирощування та переробки льону на територіях північного регіону області, активізацію взаємин у рамках підписаного 17 січня 2003 Угоди про міжрегіональне співробітництво між Житомирською державною адміністрацією та народним урядом Хейлунцзян Китайської Народної Республіки.



У 2009 р. обсяг товарообігу між Житомирською областю та КНР склав майже 13,3 млн. дол США або 18% від загального товарообігу з країнами Азії; за 5 місяців 2010 р. товарообіг з КНР склав 5 млн. дол.США, в т . ч. експорт 235 млн. дол США, імпорт - 4,6 млн. дол США.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!