Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На концерті Козловського в Житомирі побилися глядачі
 
27-05-2010, 12:25  Культура / Суспільство / Кримінал / Випадки / Відпочинок / Свято

На концерті Козловського в Житомирі побилися глядачі

 
'На

Як відомо, Віталій завжди довго роздає автографи і фотографується з усіма своїми прихильницями. Ось і цього разу дійство тривало дуже довго. Дівчата намагалися пробратися за лаштунки будь-якими шляхами – обманювали охоронців, просили їх.
'На

Але охоронці були незговірливими та пропускали тільки по одній людині до Віталія, біля якого і так вже зібрався натовп. І ось у розпал події всі присутні почули гучні крики.
'На

Як пізніше з’ясувалося, дві шанувальниці Віталія не могли поділити, хто з них підійде до артиста і подарує йому подарунок. Дівчата, які до концерту були подругами, на кулаках з'ясовували, котра ж з них двох достойніша для того, щоб віддати співакові презент. Вони люто били один одного і хапали за волосся.
'На

Розбороняти дівчат довелося охороні. А вирішити суперечку взявся Віталій. Він спокійно пояснив екс-подругам, що через це не варто нехтувати дружбою, сфотографувався з ними і дав автографи. Після цього задоволені, але з синцями дівчата відправилися додому.

'На

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!