Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Любителі фруктів можуть продовжити молодість своєї шкіри
 
13-03-2011, 22:53  Медицина

Любителі фруктів можуть продовжити молодість своєї шкіри

 
Любіть фрукти і овочі? Дуже добре! Вони не тільки повні вітамінів і корисні для фігури, але й здатні ефективно боротися зі зморшками. Як стверджують вчені, любителі фруктів і овочів менш схильні до появи зморшок, ніж ті, хто відмовляється від цих корисних і смачних продуктів.

Любителі фруктів можуть продовжити молодість своєї шкіри



Цей дивовижний ефект пояснюється тим, що фрукти і овочі містять в собі величезну кількість антиоксидантів, які здатні загальмувати процес старіння на кілька років. Антиоксиданти зв'язують вільні радикали - рухливі молекули кисню - які провокують шкідливі окисні реакції в організмі, здатні призвести не тільки до появи зморшок, а й навіть до раку шкіри.

Антиоксиданти, такі як, наприклад, вітамін А, С і Е, якраз і містяться у фруктах овочах. Вчені стверджують, що особливо зморшки «бояться» фруктів і овочів червоного кольору. Так що якщо ви хочете зберегти молодість своєї шкіри, то сміливо налягайте на червоні яблука, болгарський перець і помідори.
За матеріалами Cosmetology-beauty.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!