Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вино запобігає появі серйозних захворювань.
 
18-04-2011, 19:48  Медицина

Вино запобігає появі серйозних захворювань.

 
Як відомо, в червоному вині містяться антиоксиданти, які підвищують ефективність терапії раку підшлункової залози.

0



Дослідницька група Рочестерського університету під керівництвом доктора медицини Пола Окунєва (Paul Okunieff) вперше показала в лабораторних умовах, що природні атиоксиданти, що містяться в червоному вині та в шкірці виноградних ягід, дійсно ефективно знищують ракові клітини підшлункової залози, порушуючи функціонування їх мітохондріального апарату, пише sunhome . ru.


Результати нового дослідження, в якому досліджувався вплив на рак підшлункової залози ресвератол - речовини, що міститься в червоному вині та винограді.


Цінність даного дослідження, на думку вчених, особливо велика - мітохондрії, що забезпечують клітини енергією, мають власні ДНК і займають відносно «автономне» становище в клітці. Згідно з сьогоднішнім уявленням, знищення мітохондріального апарату ракових клітин призведе до їх природної загибелі.


У ході дослідження були виділені дві групи клітин раку підшлункової залози. В одній групі клітини піддавалися дії тільки іонізуючого випромінювання (радіаційній терапії), в іншій - комбінованому впливу іонізуючого випромінювання та ресвератолу у відносно високій концентрації - до 50 мг / мл. Концентрація ресвератолу в червоному вині може досягати 30 мг / мл.


Дослідження показали, що застосування ресвератолу призводить не тільки до зростання ефективності знищення ракових клітин, але і підвищує стійкість нормальних клітин організму до впливу несприятливих факторів іонізуючого випромінювання.



За матеріалами E-NEWS

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!