Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Не всяка риба корисна для жінок
 
28-05-2011, 00:34  Медицина

Не всяка риба корисна для жінок

 
Дослідження показали, що серцева недостатність виникає найчастіше у тих жінок, які рідко їдять смажену рибу або зовсім не вживають її в їжу. Згідно з підрахунками учених, ризик виникнення проблем, пов'язаних із серцем, нижче для жінок похилого віку в порівнянні з молодими дівчатами. Жінки, які з'їдали близько п'яти порцій смаженої риби в тиждень, мали менший на 30% ризик заробити серцеву недостатність у порівнянні з тими, хто рідко вживав цей продукт у їжу.


Не всяка риба корисна для жінок



Вчені довели, що жирні омега-кислоти, які містяться в рибі, перш за все, в морській, можуть знизити ризик виникнення проблем у роботі серцево-судинної системи, а також запобігти появі запального процесу, знизити стресове навантаження на організм і поліпшити функціонування кровоносних судин. Тип риби і різні способи її приготування також відіграють важливу роль при виникненні ризику серцевої недостатності.

Вчені виявили, що лосось і макрель були найбільш небезпечні і збільшували можливість появи проблем, пов'язаних з роботою серця. Аналогічний аналіз показав, що всі види риб - різні і мають різні властивості, деякі з яких несприятливо позначаються на роботі всього організму в цілому. Жінки, які звикли вживати в їжу смажену рибу, мали більший ризик розвитку різного роду захворювань, ніж ті, хто її варив або тушкував.
За матеріалами Raut.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!