Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Холестерину - бій! Чистка судин в домашніх умовах
 
29-09-2011, 21:47  Медицина

Холестерину - бій! Чистка судин в домашніх умовах

 
З року в рік все більше людей страждають від серцево-судинних захворювань, причому як середнього і літнього віку, так і зовсім молодих. Плазмі крові властиво постійно змінюватися. На неї впливає спосіб життя, харчування, загальний стан організму і навіть емоції.

'Холестерину



Холестерину - бій!

Всі ми знаємо про шкоду холестерину для нашого організму. Він буває високої і низької щільності. Перший з них зовсім не небезпечний і навіть швидше навпаки, а от другий - при певних концентраціях є загрозою для сусідів. Частинки холестерину ушкоджують внутрішню оболонку артерій і утворюють комплексні сполуки з тромбоцитами та іншими компонентами плазми, фіксуються на пошкодженій ділянці. З часом ці утворення «ростуть» в просвіт судини в результаті того, що на них нашаровуються все нові і нові компоненти. Їх медики називають холестериновими або атероматозними бляшками, а сам процес - атеросклерозом. З часом бляшки збільшуються настільки, що звужують діаметр судин і погіршують нормальний кровотік по даному артеріального ділянці. А це веде до паралічу внутрішніх органів. Якщо атеросклероз атакує судини серця і мозку, все може закінчитися інфарктом чи інсультом.

Чистимо труби

Є маса методик для очищення судин. Якщо ви скористаєтеся нашим рецептом, це допоможе не лише очистити їх від холестерину та інших жирів, але й поліпшити обмін речовин, підвищити еластичність судин і зменшити навантаження на серце.

Змішайте в рівних кількостях безсмертник, звіробій, ромашку і березові бруньки. Заваріть 1 ст.л. суміші половиною літра окропу, настоюйте 20 хвилин. Додайте 1 ст.л. меду і випийте половину отриманого настою, після чого півгодини нічого не їжте. Половину настою на наступний ранок розігрійте і випийте натщесерце. Півгодини знову нічого не їжте.

Також ви можете зібрати свіжу хвою, подрібнити її. Потім 5 ст.л. хвої змішайте з 2 ст.л. лушпиння від цибулі та 3 ст.л. плодів шипшини. Суміш залийте водою (700 мл). Отриманий розчин доведіть до кипіння і тримайте на повільному вогні 10 хвилин, після чого ємність загорніть в щільну тканину і залиште так на ніч. Відвар пийте по 1 л на день протягом чотирьох місяців.

Є ще варіант очистити судини в домашніх умовах. Розріжте на частини два апельсини і два лимони, видаліть кісточки і прокрутіть через м'ясорубку. В подрібнену масу додайте 2 ст.л. меду. Кашку поставте в холодильник на день. Приймайте суміш перед їжею по 2-3 ч.л.

Часник теж може зробити ваші судини більш гнучкими і еластичними. Для приготування часниковою настоянки візьміть 350 г очищеного часнику, придушити його, покладіть у банку, накрийте кришкою, загорніть тканиною і поставте в темне місце. Після того, як кашка настоїться, змішайте її рідку частину з 200 мл чистого медичного спирту. Банку закрийте і поставте в прохолодне місце, але не в холодильник. Залишіть настоюватися 10 днів, потім відіжміть масу, а рідина настоюйте ще 3 дні. Пийте по парі крапель тричі на день перед їдою протягом 6 тижнів.

Запам'ятайте, що очищення судин - це перший крок до подолання будь-якої хвороби. Тому перед тим, як приступити до будь-яких маніпуляцій зі своїм організмом, спочатку добре почистіть ваші «труби».

За матеріалами kumushka.com

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!