Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вчені знайшли залежність розміру жіночих грудей від їжі
 
12-11-2011, 22:39  Медицина

Вчені знайшли залежність розміру жіночих грудей від їжі

 
Вплив естрогенів на жіночий організм відомо давно. Естрогени значно збільшують ризик захворювання раку молочної залози в період статевого дозрівання, а також можуть загальмовувати природне зростання грудей. Відомо, що в момент статевого дозрівання дівчинки, вплив естрогенів на її організм є найбільш максимальним.

Вчені знайшли залежність розміру жіночих грудей від їжі



В рамках дослідження онкологічним інститутом Нью Джерсі про вплив факторів на статеве дозрівання, було виявлено, що різні естрогеноподібні речовини, які так само виділяються грибками, можуть негативно позначатися на зростаючий жіночий організм і виступати в якості гормону руйнівника. Для того, щоб це зрозуміти, вченими було досліджено склад сечі понад 200 дівчаток, в абсолютній більшості випадків була виявлена підвищена концентрація тих самих грибкових з'єднань. Речовини, що виділяються цими грибами у великих концентраціях можуть повністю припинити ріст грудей у дівчинки. Крім того, вченими було встановлено, що найбільш маленькі груди була саме у тих дівчаток, у яких спостерігалася підвищена концентрація грибкових з'єднань. У природному вигляді ці грибки міститися в м'ясі, яйцях, а так само в молочних продуктах, через те, що у тварин вводять синтетичний естроген, який благотворно впливає на виробництво м'яса. Найпоширенішим синтетичним естрогеном є зеранол, який активно використовується в США, і при цьому заборонений в країнах Євросоюзу. На думку вчених, найпоширенішим джерелом даного естрогену стали яловичина і попкорн.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!