Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Розділ «Англійська мова» від “Всеосвіта”
 
17-12-2018, 16:53  Освіта

Розділ «Англійська мова» від “Всеосвіта”

 

Проект «Всеосвіта» всебічно сприяє педагогам у висвітленні власних науково-практичних надбань, які ви можете розміщувати у відповідному розділі та отримати за ваш матеріал офіційний нагородний документ, що підтверджує внесок у розвиток сайту.


Вчителі різних профілів діляться своїми унікальними документами за потрібною вам темою. Відкриваючи роботу, що зацікавила, ви можете залишати коментарі до статті, висловлювати побажання, або ділитися власним враженням щодо викладеного матеріалу, бачити кількість переглядів. Це позитивно вплине на профіль автора загалом.


Розділ «Англійська мова» від “Всеосвіта”


Публікації упорядковуються у розділи за навчальними дисциплінами. Для зручного пошуку потрібного матеріалу статті згруповано у підрозділи за формою викладеного матеріалу: Стаття, Наукова робота, Відеоурок, Презентація, Конспект, Тест, Робоча програма, Інші методичні матеріали, Інтерактивні матеріали; а також за класами: Дошкільнята, 1-й, 2-й, 3-й, 4-й, 5-й, 6-й, 7-й, 8-й, 9-й, 10-й, 11-й, 12-й. Тож вчитель (-ка) має можливість встановлювати фільтри і швидко знаходити інформацію, яка зацікавила.


У розділі «Англійська мова» зібрано майже 3000 методичних матеріали. Тут можна знайти конспекти уроків, тестові завдання для перевірки знань, вікторини, ігрові завдання, цікавинки, які полегшують вивчення мови, завдання для підготовки до шкільних олімпіад, матеріали для роботи мовного табору та для поглибленого вдосконалення англійської мови. Вчителі знайдуть безліч ефективних ідей як зацікавити учнів предметом, зробити викладання максимально легким, захоплюючим, пробудити інтерес до самостійного вивчення курсу, розширять світогляд школярів.


Багато корисних матеріалів для учнів випускних класів, які допоможуть найбільш якісно підготуватися до майбутнього тестування. Зібрано понад 350 корисних статей для 11-класників.


Велика увага приділена календарно-тематичному плануванню уроків англійської мови, презентаційним матеріалам та розробкам, що відповідають Концепції Новітньої української школи, спрямовані на розвиток самодостатньої, сучасної, життєво-адаптовано особистості.


За кількістю переглядів того чи іншого матеріалу можна зрозуміти наскільки цікавий даний матеріал для аудиторії, частоту переглядів та його актуальність. Дата вказує на час розміщення матеріалу. Матеріали можна переглядати як он-лайн, так і завантажувати на свій комп’ютер та роздруковувати.


База науково-практичних, інформаційних матеріалів у розділі «Англійська мова» постійно розширюється та поповнюється новими розробками. Кожен вчитель можете бути автором цікавого, пізнавального матеріалу, який стане у нагоді педагогам для покращення та вдосконалення освітнього процесу.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!