Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Міф про кокаїн розвінчано!!!
 
2-03-2010, 14:06  Суспільство / Кримінал / Відпочинок / Медицина

Міф про кокаїн розвінчано!!!

 
Експерти відзначають, що в Європі близько 12 мільйонів людей регулярно вживають кокаїн. Це приблизно 3,7% від дорослого населення у віці від 15 до 64 років.
'Міф

У минулому році вчені, що досліджували грошові знаки кількох країн, прийшли до висновку, що в порівнянні з іншими західними державами в США вживання кокаїну серед населення найбільш поширене. У ході експерименту було встановлено, що на дев'яти з кожних десяти доларових купюр в Америці були знайдені сліди цієї наркотичної речовини.
'Міф

Як відомо, кокаїн може потрапити на банкноти, коли наркомани згортають їх у трубочки, щоб вдихнути порошок через ніс. Потім ці паперові гроші можуть надійти в касу або гаманець, тим самим вступивши в контакт з лежачими поруч купюрами. З'ясувалося, що в США на 90% банкнот є сліди кокаїну, причому, насамперед, у таких великих містах, як Балтімор, Бостон і Детройт. Лідером став Вашингтон: в американській столиці на 95% паперових грошей дослідники виявили залишки наркотику.
'Міф

Недалеко від Америки пішли Канада з 85% і Бразилія з 80%. Азія в цьому відношенні показала свою майже бездоганну чистоту: в Японії сліди кокаїну були виявлені на 20% банкнот, а в Китаї і того менше – всього на 12%.
'Міф

У 2008 р. при подібному експерименті "перемогу" також здобули США, а в Європі країною наркоманів була визнана Іспанія. Німецькі паперові гроші містили в п'ять разів менше кокаїну, ніж іспанські. Що стосується американських банкнот, то самими "врожайними" були однодоларові купюри, і це не дивно, тому що вони, як правило, знаходяться в обігу 21 місяць і за цей час проходять через руки великої кількості людей.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!