Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Від лисини позбавить електричний струм!!!
 
12-04-2010, 18:29  Суспільство / Наука / Технології / Випадки / Медицина

Від лисини позбавить електричний струм!!!

 
ФІЗІОТЕРАПІЯ І КРІОМАСАЖ

'Від

Середньостатистичний українець залишає на гребінці від 20 до 100 волосинок на день. Якщо шевелюра рідшає, значить, людина хвора. В основному облисіння докучає людям з проблемами шлунково-кишкового тракту, шийного відділу хребта і зниженим тиском. У групі ризику й дівчата, які захоплюються неправильними дієтами, при яких різко йдуть кілограми, а з ними і волосся.

МОДА НА ШТНЬЙОНИ ТА ПЕРУКИ

'Від

Бажання зробити своє волосся пишнішим виявляли ще древні єгиптяни. Причому як жінки, так і чоловіки. Для цього вони застосовували перуки або шиньйони. Штучне волосся виходило з моди і поверталися практично кожен вік. Свого часу, особливо в Європі, дуже модними вважалися напудрені перуки, коси в сітці та різноманітні накладки.

Тим часом у чоловіків випадіння волосся – фізіологічний процес, навіть якщо він почався в ранньому віці. Волосся рідшає рівномірно на лобі і тім'ї, формуючи всім відому лисину. Найпростіший спосіб відновити загублену шевелюру – вилікувати коріння волосся. Для цього люди часто використовують «чудодійні препарати», які рекламуються, але, як правило, ефекту не мають.

Усі ці диво-шампуні – як мертвому припарка. Відновити волосся допоможе лише спеціальний курс лікування. Він складається з декількох етапів. У першу чергу слід зупинити втрату волосся, потім – очистити їх цибулини (корені) від жиру, що накопичується під час частого миття голови або застосування неякісних шампунів, а потім – стимулювати посилене зростання фізіотерапією або кріомасажем. Роблячи все правильно, результат побачите вже через 2-3 місяці. До речі, кожен місяць волосся лікують сотні людей. Причому серед них чоловіків і жінок порівну.


ВІД ОПЕАЦІЇ ДО … ПЕРУЧКИ

'Від

До хірургічних методів боротьби з облисінням відноситься пересадка волосся. Найбільш перспективною визнається трансплантація, коли з областей, не схильних до облисіння, ділянки тканини з волоссям переносять в район облисіння. Для тих же, хто повністю втратив волосся і немає надії на їх відновлення, пропонують так звану систему К 33.

Перучка або система К 33 – це косметична процедура фіксації волосся. Система виготовляється вручну, волосся проходить спеціальну обробку, його фарбують, потім нанизують на гіпоалергенну основу. При цьому голова «дихає». Провівши таку процедуру, можна не турбуватися про волосся 2-3 роки. Головне – не розчісувати зафіксоване волосся залізним гребінцем, не смикати і не спутувати шевелюру. Така технологія, на жаль, замовляється за кордоном і коштує дорого – близько 9 тисяч гривень. Спеціалізованих цехів немає ні в Україні, ні в Росії – всі замовлення з розмірами і описом відправляються в Непал, де налагоджено виробництво перучок.


ВБИВАЄМО ГРИБОК СТРУМОМ

'Від

Випадання волосся може бути наслідком життєдіяльності грибкових паразитів. У цьому випадку найважливіше – підвищити імунітет і таким чином знищити грибок. Допоможе в цьому біорезонанс – вплив струмами.

Одна процедура займає 28 хвилин. На зап'ястя пацієнта надягають ремінці з електродами, приєднані до лікувального приладу, після чого через тіло абсолютно безболісно починає проходити електрична енергія, позбавляючи організм від паразитів-грибків і відновлюючи шевелюру. У день проводиться від 1 до 3 сеансів. Надалі можна повторювати процедуру 1-2 рази на тиждень для профілактики. Правда, у такої технології є протипоказання: епілепсія, серцева недостатність, сечокам'яна хвороба, вагітність, відкрита форма туберкульозу.


ОБ"ЄМ МОЖНА НАРОСТИТИ

'Від

Щоб замаскувати випадання волосся або просто додати шевелюрі об’єму, волосся можна наростити. Способи нарощування є гарячі і холодні. При гарячому волосся виглядає естетично і, головне, природно. Пасма кріпляться до свого волосся за допомогою розігрітої смоли, виготовленої на основі кератину – білка, що входить до складу власного волосся. Такі кучері можна мити, сушити, фарбувати, укладати феном. Існує також екзотичний метод - італійський. Тут використовуються готові пасма з прикріпленою до них кератиновой капсулою. Як правило, таке волосся вже оброблене і пофарбоване. Нарощування проводиться спеціальним апаратом. У середньому для оптимального результату необхідно 100-125 пасом.

Що стосується холодних технологій, то це, по-перше, нарощування на кільцях. При цьому процесі застосовують маленькі затискачі (кліпси). Кліпси бувають різних кольорів, тому абсолютно непомітні. Волосся на кільцях можна сміливо фарбувати.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!