Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська сім'я музикантів виступає проти навчання своїх дітей у школі.
 
26-10-2010, 21:38  Суспільство

Житомирська сім'я музикантів виступає проти навчання своїх дітей у школі.

 
У Житомирі, сім'я Маліневських вирішила проблеми з освітою, забравши своїх дітей зі школи.

Житомирська сім'я музикантів виступає проти навчання своїх дітей у школі.



Школа псує дітей. Так вирішили житомирське подружжя музикантів. Щоб позбавити себе від зайвих турбот, батьки самостійно навчають синів вдома, пише Оксана Трокоз, газета 20 хвилин.

Юнаки повинні були б закінчувати школу, але до цих пір не сіли за парти. У братів Маліневських канікули ніколи не закінчуються.

Олесю 18 років, Радославу - 16. І в той час, коли більшість їхніх однолітків стурбовані підготовкою до випускних іспитів, ці юнаки позбавлені таких проблем.

10 років тому їх батьки вирішили, що самостійно зможуть дати дітям кращу освіту, ніж це зроблять вчителі. І забрали зі школи документи.

- Просто назрівав такий конфлікт, коли ти проводжаєш дітей до школи "дітьми", - я кажу, як є, - а зустрічаєш той продукт, який видає тобі школа, - пояснює мама хлопців Світлана Маліневська. - Встигаєш за вечір і за ніч якось знову вибудувати все це у дітей, але настає ранок ... А у нас творчий процес.

Батько Валерій Маліневський додає:

- Вони самостійно розвиваються, багато читають. Добре володіють комп'ютерною тематикою, грають у баскетбол, футбол. А ще беруть участь у всіх наших проектах.

Радослав і Олесь вже визначилися з покликанням: як і батьки стануть музикантами. Тому більшу частину свого часу приділяють грі на барабанах. Решта уроків проходять у довільній формі і без примусу. Вчать тільки те, що самі вважають важливим. Кажуть - друзі їм заздрять.

- Заздрять - це головне слово з трьома знаками оклику, - каже Олесь, - всім хотілося б так, як нам, але нам пощастило більше.

Однолітки хлопців мають свою думку стосовно того, чи повинні діти ходити до школи:

- Звичайно повинні, - говорить Лілія Макаренко, учениця 10-го класу школи № 28, - адже це дуже для нас важливо. Це є дуже вагомою частиною нашого життя.

Її однокласник Максим Левченко додає:

- Коли ти, наприклад, ходиш до школи, у тебе є якісь обов'язки, ти виховуєш себе, виховуєш свій характер.

Іноді Маліневські ходять до школи ... як на екскурсію. Під час останнього відвідування познайомилися з директором. Яніна Глінчевська розповіла хлопцям, що вони втратили, відмовившись від навчання.

- Я думаю, що всі діти обов'язково повинні бути в школі. І мені дуже хотілося б, щоб ці юнаки передумали. І не переймалися думками свого батька, а повернулися до школи. Хлопці розуміють, що в майбутньому їм же може знадобитися диплом. У такому разі, кажуть - все іспити необхідно здавати екстерном.

Поки ж ніяких незручностей не мають:

- Ми розвиваємося як і всі інші. З цим проблем немає.



За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!