Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Україні введуть систему соціальних карток
 
5-11-2010, 21:14  Суспільство

В Україні введуть систему соціальних карток

 
З наступного року в Україну буде вводитися система електронних соціальних карток, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров. Картка зможе виконувати різні функції, зокрема, інформаційну, платіжну.

0



Виступаючи на урочистостях, присвячених Дню працівника соціальної сфери, глава уряду відзначив, що найближчим часом уряд має намір ввести систему електронних карток для того, щоб забезпечити ефективне, повне і адресне надання державних і соціальних гарантій.

За словами Азарова, електронна соціальна картка зможе виконувати різні функції, зокрема, інформаційну, платіжну.

«Вона дасть можливість визначити, де і які витрати в державі йдуть на соціальні виплати, хто отримує виплати, дозволить створити систему, по якій ті, хто надають послуги, автоматично отримують компенсацію з бюджету в обхід бюрократичного апарату», - заявив прем'єр.

Також він повідомив, що введення електронних карток знизить паперовий документообіг і наблизить Україну до сучасної системи управління. Дана система, за його словами, буде вводитися, починаючи з наступного року.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!