Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Що незвичайне подарувати на Новий рік?
 
3-12-2010, 00:34  Суспільство

Що незвичайне подарувати на Новий рік?

 
Що незвичайне подарувати на Новий рік?
Напередодні будь-якого свята (а тим більше Нового року!) кожного з нас хвилює одне і те же питання: що дарувати? Адже родичів, друзів або колег хочеться здивувати, справити враження. Звичайно, можна замовити футболку, кухоль з портретом іменинника або незвичайної написом, але цим уже нікого не здивуєш. І якщо в столиці вже є безліч фірм, готових придумати необычные подарки, то в обласних центрах така практика тільки зароджується. Проте в нашому місті є сувенірні магазини, де можна знайти незвичайний подарунок, а також кілька фірм, які візьмуться здивувати вашого адресата.

Все по кишені: до 250 грн.

МІШОК Зі сміхом

Варто натиснути на цей мішечок, як він починає заразливо сміятися. А яскраве оформлення сувеніра допоможе вручити цей подарунок красиво! Купити веселий мішечок можна всього за 40 гривень.

КАШЛЯЮЧА Попільниця

Незвичайна попільничка, яка лає курців. Варто тільки в попільничку покласти цигарку, як розумний агрегат починає голосно кашляти і лаяти курця. А для того щоб нагнати страху, попільнички виконані у вигляді легких або черепа. Такий подарунок обійдеться в 65 гривень.

ПАРАСОЛЬКА У ПЛЯШЦІ

Яким же буде здивування іменинника, коли вмістом красивої барвистої пляшки виявиться яскравий парасоль! Щоб розпакувати подарунок, потрібно витягнути з пляшки пробку. Розміри сувеніра: 31х5х5 см. А ціна такого подарунка - 115 гривень.

СКАРБНИЧКИ-СЕЙФ

Це пристрій - як справжнє банківське сховище. У цій скарбничці є сенсорні датчики, які реагують на рух, і варто лише натиснути на кнопку відкриття сейфу, як пролунає гучна сирена. Щоб її відключити, необхідно ввести пін-код на клавіатурі. Також код необхідний, щоб відкрити сейф безшумно. У скарбничці є місце для вкидання монеток, але, крім цього, в міні-сейф можна покласти щось більш суттєве. Стати власником такої скарбнички можна за 195 гривень.

ГНУЧКА КЛАВИАТУРА

Чудова альтернатива звичайній клавіатурі для тих, хто не уявляє своє життя без комп'ютера. Нестрашно, якщо користувач проллє на неї чай або іншу рідину - цей супернавороченний девайс можна мити звичайною водою з милом. Гнучка клавіатура дуже зручна при транспортуванні тим, що її можна скрутити в рулон! Вартість такого подарунка 200 гривень.

Середня ціна: від 250 до 600 грн.

УРОК ФЕХТУВАННЯ

Відчути себе справжнім мушкетером і навчитися майстерності фехтування тепер можна всього за дві-три години. Саме такий подарунок пропонують фірми, що займаються організацією свят. У подарунок увійде навчання азам: стійка, пересування, вміння поводитися зі зброєю, ну і, звичайно ж, сам бій. Фехтування - це не тільки красиво, але й корисно: воно формує поставу і розвиває логічне мислення - тут, як і в шахах, потрібно прораховувати дії на кілька кроків вперед. Подібний досвід буде цікавим і одночасно корисним для іменинника. Ціна такого подарунка - 250 гривень.

БУКЕТ У ВІКНО

«Що може бути краще, ніж, розкривши штори, вранці побачити за вікном не тільки радісне сонце, але і свого коханого з величезним букетом квітів», - запевняють організатори романтичних зізнань та іменин. Ця послуга допоможе зробити незабутнім пропозицію руки і серця або вручення подарунка на день народження. Дарувальника на тросі спускають до вікна іменинника, він стукає у вікно і вручає подарунок. Все буде відбуватися зі спеціальним обладнанням під контролем фахівців. Подарувати коханій букет квітів прямо у вікно коштує близько 400 гривень.

Стрибок з парашутом

Здивувати іменинника також можна, подарувавши йому квиток ... в небо, в світ вільного ширяння і захоплення. Подивитися на землю з висоти пташиного польоту, отримати адреналін та незабутні враження! Свій перший стрибок іменинник вчинить після того, як пройде ретельний інструктаж. Такий неземний подарунок обійдеться в 500-600 гривень.

Дороге задоволення: від 1000 грн.

ЗІРКУ З НЕБА

Ще один неземний подарунок пропонують організатори всіляких урочистостей: дістати зірку з неба. Можна назвати зірку на честь ваших коханих, близьких, співробітників або начальника на роботі, друзів, партнера по бізнесу і отримати подарунковий сертифікат, що засвідчує право на володіння іменем зірки. За останні десять років зірки були названі на честь: Мадонни, принцеси Діани, Алли Пугачової, Йосипа Кобзона, Філіпа Кіркорова, Олександра Розенбаума, Вітаса, Юрія Гагаріна, Леоніда Кравчука, Віктора Ющенка, Юлії Тимошенко, Юрія Лужкова, Клінта Іствуда, Елтона Джона, Білла Клінтона і багатьох інших відомих людей. Особиста зірочка в небі обійдеться у 1390 гривень.

ВІДЕО НА «АРЕНІ»

Боїтеся висоти і не ризикнете вручати подарунок у вікно, але хочеться чогось такого, та пооригінальніше? Тоді можна подарувати іменинникові популярність, привітавши його на очах у тисячі вболівальників на стадіоні «Донбас Арена». Ваше визнання в любові або поздоровлення з ювілеєм транслюватимуть на двох великих екранах під час перерви матчу. Коштує таке поздоровлення 2500 гривень.

КУРС Діджей-МАЙСТЕРНОСТІ

Для деяких мрія: спробувати себе в ролі диск-жокея. Так чому б не довести, що мрії збуваються або зробити іменинника королем вечірок за допомогою курсів діджей-майстерності. Заняття будуть проходити в спеціальній школі, курс становить від 2 до 6 годин і коштує це 1500 гривень.

Джерело: Сегодня.ua 2010-12-03

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!