Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як заробити на дизайні листівок
 
16-01-2011, 18:17  Суспільство

Як заробити на дизайні листівок

 
Тренд залучення споживачів у дизайн продукту стає все більш популярним.

Як заробити на дизайні листівок



Існує безліч інтернет-проектів, де покупці можуть брати участь у створенні дизайну одягу, взуття, створювати стікери для прикраси автомобілів, стін і інше. А завдяки новому проекту CardsInk звичайні відвідувачі можуть самостійно створювати та вітальні листівки. І не просто створювати, але і заробляти на цьому!

Абсолютно всі вітальні листівки, продавані на сайті CardsInk, придумані самими відвідувачами сайту. Відвідувачі сайту CardsInk можуть також голосувати за кращий дизайн вітальної листівки, придуманою користувачами.

З огляду на ці рейтинги, співробітники сайту CardsInk вибирають найпопулярніші вітальні листівки і створюють їх друковані версії на продажу. Вартість вітальних листівок варіюється від USD 1.25 до USD 3.99. Можлива міжнародна доставка листівок.

Дизайнери тих листівок, які обрані на продаж, отримують по USD 100 за кожну версію вітальної листівки, і додаткові USD 50, якщо наклад листівки додруковується.

І судячи з того, що на сайті CardsInk нові вітальні листівки з'являються кожні два тижні, це джерело заробітку користується популярністю у дизайнерів-любителів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!