Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У чому користь яловичини
 
23-01-2011, 00:47  Суспільство

У чому користь яловичини

 
Багато фахівців не рекомендують вживати в їжу яловичину, посилаючись нібито на складність перетравлення даного м'яса в шлунку і його низькі поживні якості в порівнянні з іншими сортами. Яловичина здавна вважається пісним м'ясом.

У чому користь яловичини



Завдяки даній властивості на ринку яловичину продають за тією ж ціною, що і свинину, або навіть дорожче.

Дослідження, проведені російськими фахівцями, тільки підтвердили факт на користь яловичини. Як виявилося в пісному «червоному» м'ясі менше жиру, ніж в курці, особливо відгодованій.

Якщо курку перед забоєм годували кукурудзою, то в 100 грамах даної курки, міститься 129 калорій і 4,8 грама жиру. А в 100 грамах яловичого м'яса - 135 калорій і лише 4,5 грамів жиру.

Яловича вирізка містить у три рази більше заліза і майже в чотири рази більше цинку, вкрай необхідного для імунітету.

Раніше повідомлялося, що вживання м'яса в середньому віці як мінімум двічі на тиждень допомагає підтримувати незалежність і активність в старості. До такого висновку прийшли японські вчені, провівши дослідження. Вони припускають, що вживання м'яса в кількостях, зазначених у дослідженні, може допомагати старим людям зберегти більше м'язової маси за рахунок збільшеного прийому білків, що, у свою чергу, впливає на здатність людей похилого віку робити повсякденні справи.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!