Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ЗМІ: Невідомий маніяк-педофіл тримає в страху житомирян та їх дітей
 
27-05-2011, 18:35  Суспільство

ЗМІ: Невідомий маніяк-педофіл тримає в страху житомирян та їх дітей

 
Другий тиждень мешканці Мар'янівки в Житомирі живуть у стані тривоги за своїх дітей. Розповіді, які передають один одному житомиряни одна страшніша іншої. «На Мар'янівці орудує маніяк-педофіл!».

ЗМІ: Невідомий маніяк-педофіл тримає в страху житомирян та їх дітей



Офіційні джерела, як водиться, з цього приводу поки відмовчуються. Тим самим розпалюючи пристрасті ще більше.

У цій «каламутній» справі спробували розібратися журналісти. І ось що з'ясувалося. По-перше, найімовірніше, від рук педофіла серйозно ніхто не постраждав. Поки що ... - Пише Діана Мінаєва, газета 20 хвилин.

- Це жах, що твориться, - поділилася з журналістами мешканка Мар'янівки Наталя. - Сина страшно одного з двору відпускати. Тепер ми змушені його проводжати і зустрічати зі школи. І одного нікуди не відпускаємо. А скоро канікули! А ми цілими днями на роботі. І ніхто толком нічого не говорить! Тільки вчителі у школі попереджають дітей, щоб по одному не ходили.

Як виявилося, більше тижня тому двоє школярів, приблизно 8-9 років, поверталися зі школи. У районі Мар'янівського кладовища на них напав невідомий чоловік. Одному з хлопчаків вдалося вирватися і втекти. А ось що сталося з другим, достовірно невідомо.

Звичайно, можна було б потиснути плечима і списати все на непорозуміння (хіба мало чого злякалися діти біля кладовища, нехай навіть і вдень) або на «витівки» п'яного. Але, як з'ясувалося, схожі події мали місце все на тій же Мар'янівці і минулої осені - серед білого дня, було здійснено два напади на дівчат.

Одна з них встигла натиснути на кнопку виклику в мобільному телефоні. Почувши у трубці, що дочка потрапила у біду, на допомогу примчала мати. Благо, все це сталося неподалік від будинку дівчинки.

Розповідали, що того ж дня міліція прочесала весь мікрорайон, але так нікого і не знайшла. Мабуть, саме таким принципом керується наша міліція. Поки ніхто не постраждав «по-справжньому», вони вперто роблять вигляд, що, власне, нічого й не сталося. Хоча насправді кинули всі сили на пошуки психа, що лякає дітей на Мар'янівці.

А те, що житомирянам поки нічого не повідомляють, це щоб не сіяти паніку серед населення і не злякати злочинця завчасно. Тим часом населення все-таки панікує. В основному через те, що ніхто толком нічого не знає. Навіть того, чи приймає міліція хоч якісь заходи для з'ясування особистості любителя неповнолітніх дітей.
Фото з сайту segodnya.ua
За матеріалами: 20 хвилин
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!