Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі планують побудувати новий великий мікрорайон, школу і церкву
 
23-06-2011, 19:30  Суспільство

У Житомирі планують побудувати новий великий мікрорайон, школу і церкву

 
У Житомирі планують будівництво нового великого мікрорайону, де буде відкрито спортивний комплекс, школу, дитячий сад і церкву.

0



Про це повідомили в облдержадміністрації на засіданні круглого столу на тему: "Діяльність молодіжних житлових комплексів".

У засіданні взяли участь директор Житомирського регіонального управління Держфонду сприяння молодіжному житловому будівництву Павло Шестопалов, голова Житомирського відділення Всеукраїнської асоціації "Укрмолодьжитло" Олександр Шнайдер, керівник МЖК "Інтернаціоналіст" Микола Міскевич і голова молодіжного парламенту Валерій Прокопчук.

У планах - будівництво 10 - та 14-поверхового будинку по вул. Космонавтів, 60, а також будівництво великого мікрорайону по вул. Червоноармійській на площі 7,5 га (район Богунії).

Окрім житлових будинків у новому мікрорайоні планується побудувати спортивний комплекс, школу, дитячий сад і навіть церкву.

З метою реалізації державних програм із забезпечення молоді житлом у Житомирі працює регіональне відділення Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

За сприяння фонду було побудовано 19 житлових будинків, поліпшили свої житлові умови більше 800 сімей, впроваджується державна програма "Доступне житло", яка не має вікового обмеження і передбачає здешевлення вартості житла на 30% за умови знаходження сім'ї на квартирному обліку.

Замначальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Олександр Антонюк запевнив присутніх у тому, що обласна влада зацікавлена у підтримці молодих сімей. Він пообіцяв, що ініціює звернення про збільшення фінансування програм молодіжного житлового будівництва.


За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!