Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мобільники допомагають уникнути непотрібних питань
 
19-08-2011, 00:03  Суспільство

Мобільники допомагають уникнути непотрібних питань

 
Вчені зі Сполучених Штатів з'ясували, що одним із самих улюблених дівчатами захоплень є імітація розмови по стільниковому телефону, коли насправді мобільник не дзвонить

Мобільники допомагають уникнути непотрібних питань



Згідно з результатами підрахунків, регулярно подібний обман практикують в середньому 13% жінок.

При цьому багато що залежить і від віку випробуваних: так, серед вікової категорії від 18 до 29 років даний показник підвищується до 30%, а серед представниць прекрасної статі від 50 до 64 років - знижується приблизно до 6%.

Найпопулярнішою причиною, по якій дівчата поводяться таким чином, виявилося небажання брати участь у розмові з оточуючими, наприклад, відповідати на небажані запитання. Найчастіше до подібних хитрощів вдаються власниці просунутих апаратів і смартфонів - серед них до такого роду обманщиць можна було віднести кожну п'яту.

Чоловіки створюють видимість телефонної розмови трохи рідше, ніж жінки. У загальній складності у масштабному дослідженні взяли участь 2277 жителів США.

Як було встановлено, мобільні телефони грають і інші важливі ролі в житті дам. Наприклад, 42% учасниць анкетування зізналися, що регулярно звертаються до них як розваги, а 73% використовували їх в основному для передачі текстових повідомлень, а також, щоб робити і відправляти фотографії.

Приблизно 44% опитаних виходять за допомогою мобільних телефонів в Інтернет. При цьому, мають такого роду гаджети майже всі жителі країни - в середньому 94% населення, з невеликими відмінностями, знову ж таки, в залежності від віку, повідомляє Raut.ru.

Як повідомляв "MIGnews.com.ua", український державний центр радіочастот (УДЦР) закликав бути обережними при придбанні мобільних терміналів, щоб не зіткнутися з підробкою.

Згідно з повідомленням УДЦР, нещодавно деякі ЗМІ розповсюдили інформацію, у якій йшла мова про широкомасштабний поширенні підробок мобільних телефонів.

Директор однієї з компаній-виробників мобільних терміналів стверджує, що кожен п'ятий телефон у світі є підробкою.

Причому, центри виробництва таких трубок є не тільки в Азії, але і в Латинській Америці і, навіть, в Європі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!