Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Неоціненна користь свіжих фруктів
 
13-09-2011, 12:35  Суспільство

Неоціненна користь свіжих фруктів

 
Фрукти, це такий продукт, який не потребує будь-якого приготування перед вживанням, втім, також як і овочі. Користь фруктів, за рахунок того, що, вони не потребують термічної обробки, просто неоціненна. Їх властивості не замінять жодні лекарства і штучно створені вітаміни.

Неоціненна користь свіжих фруктів



Всі люди прекрасно знають, розуміють, що чим довше і сильніше продукт піддавався обробці або переробці, тим менше в ньому корисних, поживних речовин залишається в підсумку, якщо взагалі щось залишається. Але, незважаючи на все це, кулінарію віднесли до розряду справжніх мистецтв. Хіба це не парадокс? Це нікого не дивує?

Також, люди купують консервовані йогурти, знаючи наперед, що в них немає нічого живого, але при їх вживанні переконують себе і щиро, намагаються вірити в те, що написано на упаковці, що вживають вуглеводи, жири, білки і т.д. У цьому плані, фрукти мають перевагу, тому, що, аби отримати поживні речовини з фруктів, їх не потрібно піддавати термічній обробці, тобто смажити, варити або тушкувати. Користь від фруктів люди отримують в їх свіжому вигляді. Але варто зауважити що, більшість людей, фрукти сприймають тільки як десерт, тобто вживають фрукти після основного прийому їжі, коли шлунок вже забитий, різною їжею, будь то м'ясо, мертві консерви, хліб, які шлунок переробляє не так вже й легко.

Після вживання фруктів, в шлунку людини немає такого відчуття насичення, тяжкості як після вживання, наприклад, м'яса чи того ж борщу. І взагалі, величезна помилка вважати, що тяжкість в животі після прийому їжі, це ознака насичення! Після їжі, в животі не повинно бути ніяких відчуттів взагалі, вони повинні бути тільки під час вживання їжі й годі.

Звичайно, досить складно відмовитися від непотрібної, важкої їжі в один момент, раз і назавжди, але вживати на голодний шлунок, живі фрукти можна, і навіть потрібно. Наприклад, потрібно взяти собі за правило, щодня, з ранку, натщесерце, з'їдати по кілька яблук або бананів. І будьте впевнені, що під час такого вживання ви отримуєте справжню користь від фруктів, а через всього кілька місяців, після того як ви будите дотримуватися такого правила, ви самі зрозумієте по внутрішнім своїм відчуттям в організмі, як благотворно на вас це впливає.

Існує думка, що не всі фрукти корисні, але якщо сказати відверто це просто видумки! Хоча, якщо зараз подивитися на наші організми, які ми вже встигли напхати абсолютно непотрібними добавками, приправами, консервантами які не тільки не принесли користі організму, але ще й завдали йому шкоди, саме через них, у нас може зараз розвиватися алергія на більше кількість вітамінів.

Але якщо вам дуже сильно захотілося, їсти будь-які овочі або фрукти, то їжте їх, скільки хочете, не треба питати порад у кого-небудь, хіба що у свого власного організму, він вже не обдурить.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!