Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві мешканці аварійного будинку отримають в подарунок двох і трьох кімнатні квартири
 
7-02-2012, 03:43  Суспільство

У Бердичеві мешканці аварійного будинку отримають в подарунок двох і трьох кімнатні квартири

 
Редакція газети «Бердичів Діловий» продовжує висвітлювати ситуацію, яка склалася навколо аварійного будинку по вулиці Свердлова, і долю його жителів, що залишилися без даху над головою. Кабінет Міністрів завдяки старанням міської влади і особисто мера Мазура Василя Костянтиновича виділив необхідні кошти на купівлю квартир для мешканців даного будинку, які повинні бути освоєні до кінця червня.

'У



Однак органи місцевого самоврядування провели серйозну роботу з підготовки та додаткової перевірки всіх необхідних документів, щоб почати процедуру покупки житла можна було в найближчі строки. Уже відомо, що згідно чинного законодавства, за державні кошти буде куплено десять двокімнатних квартир, п'ять трикімнатних і всього дві однокімнатні квартири для мешканців аварійного будинку, які зараз тимчасово проживають в гуртожитках міста Бердичева.

При процедурі визначення кому які квартири дістануться, керувалися тим фактором, що люди повинні були отримати житлову площу не менше, ніж у них була раніше. Крім цього враховувалося кількість приписаних в квартирі мешканців, що автоматично підвищувало шанси на велику площу житла при більшій кількості членів сім'ї (норма близько восьми метрів квадратних на особу).

За попередніми даними, приблизна вартість покупки квартир становитиме трохи більше чотирьох тисяч за метр квадратний. І вже до кінця весни при сприятливому збігу обставин, всі мешканці аварійного будинку отримають нормальні квартири і будуть забезпечені житлом в повному обсязі.

Іван ФЕДОРОВ.

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!