Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі притулок для тварин планують побудувати біля звалища, а басейн - на околиці міста
 
24-03-2012, 15:05  Суспільство

У Житомирі притулок для тварин планують побудувати біля звалища, а басейн - на околиці міста

 
Житомирському КАТП-0628 хочуть виділити ділянку землі біля міського звалища під будівництво притулку для тварин.

У Житомирі притулок для тварин планують побудувати біля звалища, а басейн - на околиці міста



Це питання розглядалося на засіданні земельної комісії Житомирської міськради 22 березня.

У проекті відповідного рішення сесії комунальному автотранспортному підприємству 0628 пропонується дати дозвіл на складання проекту щодо відведення земельної ділянки розміром 0,3 га на вул.Андріївська, 29 під будівництво притулку для бездомних тварин. На комісії була озвучене прохання КАТП збільшити розмір ділянки до 0,6 га.

На думку члена комісії Володимира Михальцева, розмір ділянки збільшувати не доцільно, а краще залишити місце біля міського звалища для будівництва лінії по переробці сміття.

«За логікою там краще побудувати сміттєвий завод або хоча б лінію з переробки. Я вважаю, що територію біля смітника краще використовувати по-іншому », - сказав Михалець.

Голова земельної комісії Микола Туфанов запропонував відкласти розгляд цього питання і доручити депутатам Володимиру Михальцеву і Сергію Колеснику вивчити ситуацію.

Депутати проголосували за те, щоб члени комісії виїхали на місце будівництва майбутнього притулку для тварин і озвучили свої висновки на погоджувальній раді перед сесією Житомирської міськради.

На комісії також розглядали питання про надання дозволу управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міськради на складання проекту щодо відведення земельної ділянки для будівництва басейну. Питання про виділення землі за адресою ул.Коростишевська, 3-а (біля Київського шосе, район Смоківка) було підтримане земельною комісією.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!